Söyleyeceklerim bu kadar
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 433
Açmanın yolu var gmail hesabından çıkış yapılırsa videolara girilebiliyor.Youtube'da da videolar açılmıyor zaten, ana sayfa açılıyor.
Açmanın yolu var gmail hesabından çıkış yapılırsa videolara girilebiliyor.Youtube'da da videolar açılmıyor zaten, ana sayfa açılıyor.
Abi kusura bakmayın yanlışlıkla kendi sunucumun fişini çekecekken Google sunucularının da fişini çekmişim.![]()
Bazı Google Servislerine Erişim Sorunu Yaşanıyor! | Donanim Arşivi
Google'ın servisleri çoğu insanın hayatına girmiş durumda. Bunların en büyük örnekleri Youtube ve Gmail aslında. Fakat 14.12.2020 saat 14:50'den beri budonanimarsivi.com
Şu an forumda konuşulan bu konu sadece Türkiye'de yaşanan bir sorun değilmiş. Dünyadaki diğer kullanıcıların da bu sorunu yaşadığı bildirildi.
youtube a giremiyorum![]()
Bazı Google Servislerine Erişim Sorunu Yaşanıyor! | Donanim Arşivi
Google'ın servisleri çoğu insanın hayatına girmiş durumda. Bunların en büyük örnekleri Youtube ve Gmail aslında. Fakat 14.12.2020 saat 14:50'den beri budonanimarsivi.com
Şu an forumda konuşulan bu konu sadece Türkiye'de yaşanan bir sorun değilmiş. Dünyadaki diğer kullanıcıların da bu sorunu yaşadığı bildirildi.
Tamam güldük eğlendik tak şu fişi artık (!)Abi kusura bakmayın yanlışlıkla kendi sunucumun fişini çekecekken Google sunucularının da fişini çekmişim.![]()
Biliyorum ya. Sadece kendi içimde bir garipsedim. Yani nerden nereye geldik ne olduk gibisinden tam cümleyi kuramadım.Gmail, Youtube gibi servisler günde 5-10 hit alan siteler değil. Dünya devi bir platforma erişimin 5 dakika kesilmesi bile çok büyük bir olaydır.
gmail hesabından çıkış yaparsan girebilirsin.youtube ye giremiyorum
Tamam harbiden olmuyormuşHesabına giriş yapıp tekrar dene.