Hawli oluyorlar çünküyani duyarcı değilim ama:
Milyonlarca insanı katleden
inancından veya fiziki şeylerinden dolayı insanları öldüren
Sadece kendi halkını gören
Bir insanı ve ülkesini sevebiliyorlar merak ediyorum?
Ayrıca sovyet sempazitanları da var ergenler genelde yani oyunda fenan oynarken gaza gelip rp yaparsın ama onun dışında koymazsın ya bu admalar tüm insanları zorla kendilerine benzeten adamlar çıkarları için adam katledet adamlar.Hawli oluyorlar çünkü(!)
Nazi neyse sovyette o dur amerikada o durAyrıca sovyet sempazitanları da var ergenler genelde yani oyunda fenan oynarken gaza gelip rp yaparsın ama onun dışında koymazsın ya bu admalar tüm insanları zorla kendilerine benzeten adamlar çıkarları için adam katledet adamlar.
Ben de o ergenlerden biriyim bak nicki mi stalin koymuşum adolf hitleri seven ya çocuktur yada beyinsizdir hee simdi diyeceksin ki stalin de az değil doğru o da geri çekilen askerlerini vurdurttu kendisine karşı gelen halka direk silah ile müdahale etti benim stalin ve sovyetlerin sevdiğim yanı başarılarıdır askerleridir almanlar moskovaya yaklaştıklarında bizim gibi kurtuluş savaşı mücadelesi verdiler 16 17 yaşında çocuklar roketler ile almanlara doğru gidiyorlardı adolf hitleri seven insan eline bir bıçak yarası gelse 1 hafta boyunca acıdan aglarlar adam yaşlı genç cocuk demeden insanları canlı canlı fırınlara vermiş yazık çok yazık.Ayrıca sovyet sempazitanları da var ergenler genelde yani oyunda fenan oynarken gaza gelip rp yaparsın ama onun dışında koymazsın ya bu admalar tüm insanları zorla kendilerine benzeten adamlar çıkarları için adam katledet adamlar.
Vay bugünde bir şey öğrendik.Ben de o ergenlerden biriyim bak nicki mi stalin koymuşum adolf hitleri seven ya çocuktur yada beyinsizdir hee simdi diyeceksin ki stalin de az değil doğru o da geri çekilen askerlerini vurdurttu kendisine karşı gelen halka direk silah ile müdahale etti benim stalin ve sovyetlerin sevdiğim yanı başarılarıdır askerleridir almanlar moskovaya yaklaştıklarında bizim gibi kurtuluş savaşı mücadelesi verdiler 16 17 yaşında çocuklar roketler ile almanlara doğru gidiyorlardı adolf hitleri seven insan eline bir bıçak yarası gelse 1 hafta boyunca acıdan aglarlar adam yaşlı genç cocuk demeden insanları canlı canlı fırınlara vermiş yazık çok yazık.
HOİ4 oynayan velet mi ilk defa duydum.HOİ4 oynayan veletleri kastediyosun galiba
Bir veletin zekası ona yetmezHOİ4 oynayan velet mi ilk defa duydum.
Bende öyle düşünmüştüm.Bir veletin zekası ona yetmez
YAHUDİ YAHACAMyani duyarcı değilim ama:
Milyonlarca insanı katleden
inancından veya fiziki şeylerinden dolayı insanları öldüren
Sadece kendi halkını gören
Bir insanı ve ülkesini sevebiliyorlar merak ediyorum?