Neler Yeni

Bazı İnsanlarda Neden Nazi Sempatisi Var?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
yani duyarcı değilim ama:
Milyonlarca insanı katleden
inancından veya fiziki şeylerinden dolayı insanları öldüren
Sadece kendi halkını gören
Bir insanı ve ülkesini sevebiliyorlar merak ediyorum?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hawli oluyorlar çünkü :cool: (!)
Ayrıca sovyet sempazitanları da var ergenler genelde yani oyunda fenan oynarken gaza gelip rp yaparsın ama onun dışında koymazsın ya bu admalar tüm insanları zorla kendilerine benzeten adamlar çıkarları için adam katledet adamlar.

Úrsula Corberó

80+ Bronze
Ayrıca sovyet sempazitanları da var ergenler genelde yani oyunda fenan oynarken gaza gelip rp yaparsın ama onun dışında koymazsın ya bu admalar tüm insanları zorla kendilerine benzeten adamlar çıkarları için adam katledet adamlar.
Ben de o ergenlerden biriyim bak nicki mi stalin koymuşum adolf hitleri seven ya çocuktur yada beyinsizdir hee simdi diyeceksin ki stalin de az değil doğru o da geri çekilen askerlerini vurdurttu kendisine karşı gelen halka direk silah ile müdahale etti benim stalin ve sovyetlerin sevdiğim yanı başarılarıdır askerleridir almanlar moskovaya yaklaştıklarında bizim gibi kurtuluş savaşı mücadelesi verdiler 16 17 yaşında çocuklar roketler ile almanlara doğru gidiyorlardı adolf hitleri seven insan eline bir bıçak yarası gelse 1 hafta boyunca acıdan aglarlar adam yaşlı genç cocuk demeden insanları canlı canlı fırınlara vermiş yazık çok yazık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Ben de o ergenlerden biriyim bak nicki mi stalin koymuşum adolf hitleri seven ya çocuktur yada beyinsizdir hee simdi diyeceksin ki stalin de az değil doğru o da geri çekilen askerlerini vurdurttu kendisine karşı gelen halka direk silah ile müdahale etti benim stalin ve sovyetlerin sevdiğim yanı başarılarıdır askerleridir almanlar moskovaya yaklaştıklarında bizim gibi kurtuluş savaşı mücadelesi verdiler 16 17 yaşında çocuklar roketler ile almanlara doğru gidiyorlardı adolf hitleri seven insan eline bir bıçak yarası gelse 1 hafta boyunca acıdan aglarlar adam yaşlı genç cocuk demeden insanları canlı canlı fırınlara vermiş yazık çok yazık.
Vay bugünde bir şey öğrendik.

King Of Arnor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Mirux Mirux
Öldürdüğü insanların kendi ülkesinde onlardan daha iyi yaşaması bir gerekçe.
Öldürdüğü ırkların kendi ülkesinde yüksek bir suç oranına sahip olması başka bir gerekçe
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama bu onu yinede haklı kılmaz

58_BaBaKoK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,570
İsim
Ahmet Tulumcu
yani duyarcı değilim ama:
Milyonlarca insanı katleden
inancından veya fiziki şeylerinden dolayı insanları öldüren
Sadece kendi halkını gören
Bir insanı ve ülkesini sevebiliyorlar merak ediyorum?
YAHUDİ YAHACAM
YAHUİ KIZARTACAM
Adamı bu yüzden seviyorum
(şaka yapıyom)
kendi halkını en azından görüyor
bizimkiler suriyeli gelip "abi ben ene suri esad bum bum " diyip bunlara vatandaşlık veriyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,060,161
Üyeler
168,396
Son üye
Zehares