Neler Yeni

Bazı Oyunlarda Pingim Yüksek Oluyor

KingMeto

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Erdem Karakaya
arkadaşlar benim modemim eskiydi pingi ondan yapıyor diye düşündüm değiştirdik ancak zula minecraft gibi oyunlarda pingim yok fakat volarant fortnite gibi oyunlarda pingim çok bunun nedeni nedir bu durumdan çok sıkılmaya başladım hep pingim var

speedtest ten test yaptım pingim fazla çıkıyor ama telefondan uygulamalara rahatlıkla girebiliyorum

KingMeto

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Erdem Karakaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Yani buradan kimse derdine derman olamaz.

Rangorun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Onur Can
Modem arayüzünden hat değerlerini paylaşabilir misin ? Bir de hangi paketi kullanıyorsun ?

KingMeto

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Erdem Karakaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son düzenleme:

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bağlantı Durumu Bağlı
Modülasyon Tipi ADSL_2plus
Gerçek Hız(Yukarı/Aşağı) 639/12219 kbps
Ulaşılabilir Hız(Yukarı/Aşağı) 632/13244 kbps
Gürültü Marjı (Yukarı / Aşağı) 7.4/8 dB
Hat Zayıflama (Yukarı/Aşağı) 18.2/5.3 dB
Çıkış Gücü(Yukarı/Aşağı) 12.3/0 dBm
Veri Yolu(Yukarı/Aşağı) Fast/Fast
Araya Girme Derinliği (Yukarı/Aşağı) 1/1
Serpiştirme Gecikmesi(Yukarı/Aşağı) 0/0 ms
INP(Yukarı/Aşağı) 0/0 semboller
Profil N/A
Hat Çevrimiçi Süresi 1 sa 20 dk 57 sa
LinkEncap G.992.3_Annex_K_ATM
CRC Hataları(Yukarı/Aşağı) 7/0
FEC Hataları(Yukarı/Aşağı)
Mesaj otomatik birleştirildi:

eve gelen int kablosunda biraz ek var bundan kaynaklanabilirmi
Hocam her şey olabilir.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
ping genellikle internet sağlayıcının sunuculara uzak olmasıyla alakalı bişey burdan yapacak pek bişe yok. internet sağlayıcınla konuş ping sorunu olduğunu daha yakın sunuculardan yararlanmak istediğini söyle. alt yapın nereye yakınsa oraya yönlendirirler. ping te senin ypaabileceğin pek bir şey yok ne yazıkki

KingMeto

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Erdem Karakaya
ping genellikle internet sağlayıcının sunuculara uzak olmasıyla alakalı bişey burdan yapacak pek bişe yok. internet sağlayıcınla konuş ping sorunu olduğunu daha yakın sunuculardan yararlanmak istediğini söyle. alt yapın nereye yakınsa oraya yönlendirirler. ping te senin ypaabileceğin pek bir şey yok ne yazıkki
peki zula minecraftta olmuyor o kadar ancak valorantta hep 800 bi iniyor çıkıyor fortnitede ise arada sırada

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
peki zula minecraftta olmuyor o kadar ancak valorantta hep 800 bi iniyor çıkıyor fortnitede ise arada sırada
asıl valorantta yapmaması lazım öünkü valorantın türkiye sunucuları var ve en iyi pingi ordan alman lazım. Valorantta türkiye serverleride oynadığına eminmisin bi kontrol et

KingMeto

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Erdem Karakaya
ya
ya biz tüm kat kullanıyoruz yani 10 kişi wifi olarak bağlı ya diyorum ama yapacak bişi yok ayırttıralım diye ama dinlemiyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

asıl valorantta yapmaması lazım öünkü valorantın türkiye sunucuları var ve en iyi pingi ordan alman lazım. Valorantta türkiye serverleride oynadığına eminmisin bi kontrol et
evet ark la birlikte oynuyorum onun yok pingi ama benim var

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
ya

ya biz tüm kat kullanıyoruz yani 10 kişi wifi olarak bağlı ya diyorum ama yapacak bişi yok ayırttıralım diye ama dinlemiyorlar
e tamam sorun bulundu :D 10 kat kullanıyosunuz. 3 kişi pbug mobile oynasa 2 kişi youtube izlese 2 kişi twitch izlese 2 kişi film izlese 1 kişide oyun inidrse :D patlamadığına dua et. internet ne vdsl mi

Top Bottom