Neler Yeni

BDH Bilişim rezilligi

Mysteri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Hasan
Ücretsiz para almıyorlar ya hani o yüzden uyanıklık yapıp sırf zarara girmesinler aman müşterinin bir parçasını bedava yenilemeyelim diye yalan atmaya utanmıyorlar ben hayatımda bdh kadar yalancı bir servis görmedim 1 aydır ben kendileriyle uğraşıyorum işimi goremiyorum herifler en sakin adamı bile delirtiler civanadan çıkartılar
Sende kendimi gördüm hocam :) kafayı yedirttiler adamı. Parçanın stoğunu bırak üretilmediği halde bana fiyat teklifi sunuyorlar ve ben bunu atıyorum üstüne eksi bakiyeden atıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama samsungun kendi sitesine baktığımda s10e cihazımın ekran değişimi fiyatı var nasıl olabiliyor böyle bir şey anlamıyorum birde bu 12 şubat 2024 tarihinde güncellenmiş fiyatlar.

Zexius

80+ Bronze
Sende kendimi gördüm hocam :) kafayı yedirttiler adamı. Parçanın stoğunu bırak üretilmediği halde bana fiyat teklifi sunuyorlar ve ben bunu atıyorum üstüne eksi bakiyeden atıyorum.
Hocam harbi bunlara tatlı dil işe yaramıyor bunlara anladığı dilden konuşacaksın dava sesini yükseltmek hatta gerekirse abartmadan hakaret

Mysteri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Hasan
Hocam harbi bunlara tatlı dil işe yaramıyor bunlara anladığı dilden konuşacaksın dava sesini yükseltmek hatta gerekirse abartmadan hakaret
Ben hiç bu kadar tilt olduğumu hatırlamıyorum sen düşün hocam. Birde haklılar mış gibi sakin sakin konuşuyorlar ya o beni bitiriyor.

Alraplox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Selçuk
İlgilendiği Kategoriler
spor eğitim goygoy konularına etiketleyebilirsiniz
güncelleme: dün babam müşteri hizmetlerinden "serdar bey" ile görüşmüş 08:00-20.00 arası acık olduklarını arayarak ayarları kontrol ediceklerini söyledi ama sesi düzeldiği icin aramadım bu gün yine gitti ve tekrar aradığımızda 08:00-20.00 değil 08.00-17.00 arası acık olduklarını söyledi ardından "Samsung Members" üzerinden hapörlör testi yaptım ilk yaptığımda arama içi hapörlör sesi geldi ancak medya hapörlör sesi gelmedi ve işlem gerekli yazısı cıktı sonra tekrar denedim ve bu sefer 2 side normal çıktıasıl bişey yaptılarsa telefona canı sıkılınca hapörlörü gidiyo neyse yarın tekrardan teknosa aracılıgı ile servise göndericeğim umarım para almazlar alırlarsa allah coluğundan cocuğundan cıkartır dert para değil düzgünce telefonun hapörlerini yapmaları

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
Bilmediğim için soruyorum Garantide 5k masraf çıkıyorsa niye GARANTİ ismi ? Neyin garantisi yani onlar neyi karşılıyor ? Mahalle telefoncusu zaten herşeyi parasını verince değiştirmiyormu bunlar parayla değiştirecekse ? aydınlatırsanız sevinirim

Alraplox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Selçuk
İlgilendiği Kategoriler
Bilmediğim için soruyorum Garantide 5k masraf çıkıyorsa niye GARANTİ ismi ? Neyin garantisi yani onlar neyi karşılıyor ? Mahalle telefoncusu zaten herşeyi parasını verince değiştirmiyormu bunlar parayla değiştirecekse ? aydınlatırsanız sevinirim
ben garanti olarak göndermedim garantisi dolduğu icin direkt samsung yetkili servisine gönderdim ama diğer arkadaslar yasamıs herhalde öyle bi sorun

Alraplox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Selçuk
İlgilendiği Kategoriler
20240222_215704.jpg
yarın telefonu tekrardan servise göndericeğim bakalim umarım telefonu yaparlar

Alraplox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Selçuk
İlgilendiği Kategoriler
15 gün önce gönderdiğim telefonun geri dönüşüne simdi sağladılar ve dediklerine göre arza tespit edememişler ne kadar rezil bi firma bozuk telefonu yine göndericekler qwhjkeqwjkle4qw

Alperen71

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
Alperen Çetin
Keşke ilk başta tamir ücreti yetine yeni cihaz satın alsaydın. Türkiye de hiçbir firma iyi servis vermiyor.

Alraplox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Selçuk
İlgilendiği Kategoriler
bilmiyorum samsung türkiye cart curt olaylarından güvenmiştim acaba samsung türkiyenin haberi varmı bu firmanın bu kadar rezil oldugundan google maps yorumları bile oldukça yeterli

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,580
İsim
ismail
15 gün önce gönderdiğim telefonun geri dönüşüne simdi sağladılar ve dediklerine göre arza tespit edememişler ne kadar rezil bi firma bozuk telefonu yine göndericekler qwhjkeqwjkle4qw
Enteresan.Bu kadar zahmete yeni telefon alırdınız :D

Alraplox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Selçuk
İlgilendiği Kategoriler

Alraplox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Selçuk
İlgilendiği Kategoriler
son güncelleme: telefon bu gün elime geçti telefonu fabrika ayarlarına döndürüp geri yollamışlar şaşırtıcı bi şekilde hapörlör çalışıyor ama en ufak şarkı acında cızırtı sesleri geliyor siz olun bu firmaya güvenmeyin bluetooth kulaklık aldık artık telefonu onunla kullanıcam en azından ekran ve çerçevesi değişti aldıkları fazla ücret sevdiklerinden çıkar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,174
Üyeler
164,626
Son üye
Shamat
Top Bottom