Neler Yeni

Beat nasıl olmuş? (2)

redlinetr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Oğulcan
Sıkıcı bir loop. Bir düşünce ve karışım var fakat birbirleriyle uyum içinde olmamış. Gülme efekti ve silah sesleri çok patlamış ve yüksek. Geliştirirsen olur valla. İş var sende 😂

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
Sıkıcı bir loop. Bir düşünce ve karışım var fakat birbirleriyle uyum içinde olmamış. Gülme efekti ve silah sesleri çok patlamış ve yüksek. Geliştirirsen olur valla. İş var sende 😂
İlk öncelikle yorumun için teşekkür ederim. Biraz "Mafia" tarzı gittiğim için bu tarz bir loop seçme gereği duydum. Sonrasın'da arab'a bağladım zaten. :D FX lerde kıstım fakat mixing de yüksek unutmuş olabilirim.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Karmaşık beat her zaman daha iyidir :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bencede şarkıyı çok daha güzel patlatabilirsin, öyle dene. Ve çok tiz ses var ben daha çok bass ağırlıktı seviyorum :D
yok hocam öyle bir şey .d

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
Patlat şu beati artık be 😀.

Tiz sesler çok yüksek geldi bana bu arada.

Ancak yapıyorsun bu işi 😀.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sözleriyle daha da anlam kazınıyor.

Katılıyorum.
Teşekkürler, "tiz" seslerini bir dahakine kısacağım veya farklı bir şey kullanacağım. :)

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
Son düzenleme:

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan

Obito Uchiha

80+ Silver
Kanka yani eleştiriye açık olman lazım :D yanlış anlama yani öyle kötü degil ama mesela bir şarkıda kullanılsa ve onu ögrensem dinlemek istemezdim ama kendigi geliştirebilirsin.

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
Kanka yani eleştiriye açık olman lazım :D yanlış anlama yani öyle kötü degil ama mesela bir şarkıda kullanılsa ve onu ögrensem dinlemek istemezdim ama kendigi geliştirebilirsin.
Eleştireye açığım, açık olmasam kavga falan ederdim hahaha. Beğenenlerde var beğenmeyenlerde var. Beni üzüyor mu? tabii ki de hayır.

Top Bottom