TahaCel
80+ Gold
Dahası
roblox efekti var la
güzel olmuş elleine sağlıkSoundCloud - Hear the world’s sounds
Explore the largest community of artists, bands, podcasters and creators of music & audiosoundcloud.com
SoundCloud - Hear the world’s sounds
Explore the largest community of artists, bands, podcasters and creators of music & audiosoundcloud.com
Ben beat yapamayan denediğimde kendi midemi bulandıran bir ses parçası yapmıs aşırı bilgisiz bir insan olarak elestiri yapacağım; Alkış sesi gibi olan ritim veren şak şak sesleri çok kalın geldi onun dışında gayet güzel olmuş ellerinize sağlık...Ben nasıl olmuş diyorum. Köküne kadar eleştri yapın demiyorum. Herkesin kulak zevki farklıdır. Beatten anlamayanlar geliyor eleştriyor. Daha beat yapamayanlar geliyor eleştriyor. Ohooo. Her şey kulak değil, bir yerden sonra tekniğe bakıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
+ Olarak sözlü yazmak istersem Rapci arkadaşım var. Yaparım ona beat yazar. Bende yazarım neyin tantanası bu "kaç satır okuacaksın?" Bunların proje dosyaları var girersin süreyi daha da uzatırsın.
genel olarak beğendim ama biraz daha zengin olabilirdi gibime geliyor ,biraz daha percussion eklenebilirdi ve reverb de eklense daha iyi olurdu sesler birbirine tam olarak harmanlanamamış gibime geldi aynı zamanda biraz automation kullanılabilrdi, hatlede ve bass lardaki nota değişim ve geçişleri gayet güzel ,efektler biraz eksik olmuş, dediğim gibi melodi biraz daha zenginleşirse daha güzel olabilir, bütün olarak değerlendirirsek güzel ama birkaç ufak dokunuşa ihtiyacı varSoundCloud - Hear the world’s sounds