Yani tabiiki, kendi kulağıma göre yorumladım . Ancak yine de bir denemeni öneririm. Ayrıca hangi programı ve eğer fl'se özellikle melodi için hangi pluginleri kullanıyorsun?Kişiden kişiye değişiyor tabi.
Yani tabiiki, kendi kulağıma göre yorumladım . Ancak yine de bir denemeni öneririm. Ayrıca hangi programı ve eğer fl'se özellikle melodi için hangi pluginleri kullanıyorsun?Kişiden kişiye değişiyor tabi.
FL ve Nexus'u kullanıyorum. Eklentiler ile. 30 bin'e yakın dosya var.Yani tabiiki, kendi kulağıma göre yorumladım . Ancak yine de bir denemeni öneririm. Ayrıca hangi programı ve eğer fl'se özellikle melodi için hangi pluginleri kullanıyorsun?
Nexus yazılımı ücretli idi sanırım. Crack mı kullanıyorsunuz, eğer ki satın aldıysanız fiyatı ne kadar, benim de beat konusunda çok ilgim var ve müzik kulağıma güveniyorum, ancak free pluginlerle de bir yere kadarFL ve Nexus'u kullanıyorum. Eklentiler ile. 30 bin'e yakın dosya var.
Fl'i satın aldın mı bilmiyorum. Çok öncelerde dosyası vardı. Eski sürüm zaten. Ama eğer alırsanız dolar veya euro vermek zorundasınız diye biliyorum.Nexus yazılımı ücretli idi sanırım. Crack mı kullanıyorsunuz, eğer ki satın aldıysanız fiyatı ne kadar, benim de beat konusunda çok ilgim var ve müzik kulağıma güveniyorum, ancak free pluginlerle de bir yere kadar
Kaynak olarak, prodbyjack izle. Güzel ezber yaptırıyor. Kısaca yabancı izle. Zaten bu yaptığım beat Drake tarzı. Yabancı tarzı yapıyorum.Bir gün rehber atacak ve o rehberden yola çıkarak müq beatler yapıyorum
Birde kısaca kaynak veya video fln önerebilir misin ?
En azından adını yazsa iyi olurAtmam, neden atayım.
hocam senden daha güzellerini dinlemiştim açıkçası.