emiirfb
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,317
Adam beat yapmıyor artık beat olmus 55 ne
Alev olmuş hocam JDM music açlığı vardı iyi oldu.
Yanlarken son ses açılacak beat yapmışsın
Nice 100'lere xdAdam beat yapmıyor artık beat olmus 55 ne
JDM sardım, daha çok beni ortaya çıkartıyor kankiAlev olmuş hocam JDM music açlığı vardı iyi oldu.
<3Yanlarken son ses açılacak beat yapmışsın
Peki yapmaz mıyımAE86 editine güzel gider aslında.
1 tane ae 86 yapıp turkey jdm sayfasının adminine paylaştırtmıştım, onu da tadımlık atayımYaparsan izleriz güzel olur.
![]()
www.instagram.com
İyiymiş ama açık konuşayım kullanılan AE86 en sevmediğim AE86'lardan olabilir. Abartı modifiyeler klasik Japonlara yakışmıyor bence.1 tane ae 86 yapıp turkey jdm sayfasının adminine paylaştırtmıştım, onu da tadımlık atayım
![]()
jdm1garage on Instagram: "Follow➡️ @turkey_jdm_ . . Owner➡️ @squeeze.86 . . . . . . . . . . . . . #jdm #jdmcars #jdmlife #jdmgram #jdmculture #jdmlifestyle #jdmdaily #jdmnation #jdmlove #jdmsociety #jdmstyle #jdmfamily #nissan #nissangtr #nissan350z
301K likes, 499 comments - jdm1garage on July 9, 2021: "Follow➡️ @turkey_jdm_ . . Owner➡️ @squeeze.86 . . . . . . . . . . . . . #jdm #jdmcars #jdmlife #jdmgram #jdmculture #jdmlifestyle #jdmdaily #jdmnation #jdmlove #jdmsociety #jdmstyle #jdmfamily #nissan #nissangtr #nissan350z #nissanskyline...www.instagram.com
Bu da iyiymişİyiymiş ama açık konuşayım kullanılan AE86 en sevmediğim AE86'lardan olabilir. Abartı modifiyeler klasik Japonlara yakışmıyor bence.
TikTok - Make Your Day
www.tiktok.com
Aynı araba ile yapılan bir başka edit.