2023'e Kadar Yokum
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 3,499
SoundCloud - Hear the world’s sounds
Explore the largest community of artists, bands, podcasters and creators of music & audio
TeşekkürlerBir aksiyon sahnesinin başlangıç müziği olabilir. Başarılı eline sağlık
Kanka güzel olmuşta Hani hareketli kısma girerken bir efekt gibi bir şey olsa daha iyi olur gibi duruyorNasıl olmuş ? Görüşlerinizi bekliyorum.SoundCloud - Hear the world’s sounds
Explore the largest community of artists, bands, podcasters and creators of music & audiosoundcloud.com
Producer tag onun adı. Bir tane var benim ama beğenmiyorum yenisini yapacağımKanka güzel olmuşta Hani hareketli kısma girerken bir efekt gibi bir şey olsa daha iyi olur gibi duruyor
Mesela ezhel bir söz koyuyor önüne
Tamamdır kanka müzikle seviyeli bir ilişkim var başarılar diliyorumProducer tag onun adı. Bir tane var benim ama beğenmiyorum yenisini yapacağım
güzel ama biraz hareket lazım ama yapıyorssun bu işiNasıl olmuş ? Görüşlerinizi bekliyorum.SoundCloud - Hear the world’s sounds
Explore the largest community of artists, bands, podcasters and creators of music & audiosoundcloud.com
teşekkürlergüzel ama biraz hareket lazım ama yapıyorssun bu işi
Ezhel değil. Onu genellikle DJ Artz koyuyor. Onunla yaptığından dolayı.Kanka güzel olmuşta Hani hareketli kısma girerken bir efekt gibi bir şey olsa daha iyi olur gibi duruyor
Mesela ezhel bir söz koyuyor önüne
teşekkürlerKulaklık titredi o ne kardeş?
Güzel olmuş.