Uf çko hawli abEvet.
Yok artık ben bunu istesem yapamam biri rap god yapıyor yahu öheOyunun havasına girdikten sonra alışıyorsun artık sen istemesende elin kolun otomatik doğru yapıyor
Onu geçde bu şarkıyı duymuştum ismini bilmiyordum sağolasın artık dinliyorumBu oyunda küplerin üzerindeki ok işareti yönünde kesmek şart mı? Eğer öyleyse bu herife helal olsun
Tommy Shelby editleri güzel oluyor.Onu geçde bu şarkıyı duymuştum ismini bilmiyordum sağolasın artık dinliyorum
etiketlemişsin@TECHNO @DonanımFikir @kandes22 @Rambo Bıçağı @strive_for_greatness @FightForHonor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Uf çko hawli ab
As xdetiketlemişsin
sa
konuyu anlamadımbiri bana açıklasın plzAs xd
Çok hawli bir oyun var beat saber diye kendini japon samuraylar gibi hissediyon. Oradaki blokları ok yönünde mi kırmak lazım diye sordumkonuyu anlamadımbiri bana açıklasın plz
Hiç oynamak nasip olmadıOyunun havasına girdikten sonra alışıyorsun artık sen istemesende elin kolun otomatik doğru yapıyor
valla bence öyle demin videoyu izlemedim ondan anlamamışım :/Çok hawli bir oyun var beat saber diye kendini japon samuraylar gibi hissediyon. Oradaki blokları ok yönünde mi kırmak lazım diye sordum