Gizemss
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 6
- Reaksiyon skoru
- 16,113
Şu sıralar beat yapmaya sardım, ilk kez yaptım.
Sizce nasıl olmuş?
Sizce nasıl olmuş?
Arkada sürekli birisinin birşeyler gevelemesi hoşuma gitmedi. Onun dışında problem yok. GelişirŞu sıralar beat yapmaya sardım, ilk kez yaptım.
Sizce nasıl olmuş?
![]()
Güzel gibi. İlk denemeyse özellikle.Şu sıralar beat yapmaya sardım, ilk kez yaptım.
Sizce nasıl olmuş?
![]()
Arkada sürekli birisinin birşeyler gevelemesi hoşuma gitmedi. Onun dışında problem yok. Gelişir
Teşekkür ederim, sanırım o bir şeyler söyleyenleri kaldırmalıyım. Anlaşıldı!Ben çok beğendim şahsen. Yalnız arkada sürekli bir şeyler söyleyenler var, o olmasa çok daha iyi olur.
Bir de "club müziği" dediğimiz tarz dışında beat yapılsa benim daha çok hoşuma gider. Önüne gelen böyle beat yapıyor çünkü. Farkını ortaya koymanı öneririmTeşekkür ederim, sanırım o bir şeyler söyleyenleri kaldırmalıyım. Anlaşıldı!
Drum ve bassları hazır kullandım. Çok teşekkürler yorumun için.Drumları, bassları sen mi yaptın ? Eğer sen yaptıysan eline sağlık müthiş olmuş. Melodiye gelirsek, çok hoşuma gitmedi. Arkada bu tarz bi melodi olmasını sevmiyorum. İlk yapışın için çok iyi.
Biraz daha öğreneyim de inşallah farklı bir şeyler yapacağım. Teşekkür ederim.Bir de "club müziği" dediğimiz tarz dışında beat yapılsa benim daha çok hoşuma gider. Önüne gelen böyle beat yapıyor çünkü. Farkını ortaya koymanı öneririm
Hazır kullanmanı önermem. Tutorial izleyerek drum ve bassları kendin yapmaya başla bence. Çok daha güzel olacaktır. Sonuçta istediğin gibi kullanacaksın, yöneteceksin. Bunlar için hazır drum kitler var. Kick, snare, hi hat, 808's gibi sesleri paketlerin içinde bulabilirsin.Drum ve bassları hazır kullandım. Çok teşekkürler yorumun için.
Biraz daha öğreneyim de inşallah farklı bir şeyler yapacağım. Teşekkür ederim.![]()
İnşallah onları da öğrenirim. Ritim tutmayı yeni yeni öğreniyorum henüz. Çok teşekkür ederim yorumun için, dikkate alacağım.Hazır kullanmanı önermem. Tutorial izleyerek drum ve bassları kendin yapmaya başla bence. Çok daha güzel olacaktır. Sonuçta istediğin gibi kullanacaksın, yöneteceksin. Bunlar için hazır drum kitler var. Kick, snare, hi hat, 808's gibi sesleri paketlerin içinde bulabilirsin.
Çok teşekkür ederim. Beğendiysen ne mutlu bana.Ara Sıra Canım Sıkılınca FL Açan Biri Olarak, B A Y I L D I M .