Beat yaptım, Nasıl Olmuş?

Arkada 51.Bölge yürüyüş planı yapmaları dışında sıkıntı yok

Drumları, bassları sen mi yaptın ? Eğer sen yaptıysan eline sağlık müthiş olmuş. Melodiye gelirsek, çok hoşuma gitmedi. Arkada bu tarz bi melodi olmasını sevmiyorum. İlk yapışın için çok iyi.

Drumları, bassları sen mi yaptın ? Eğer sen yaptıysan eline sağlık müthiş olmuş. Melodiye gelirsek, çok hoşuma gitmedi. Arkada bu tarz bi melodi olmasını sevmiyorum. İlk yapışın için çok iyi.
Drum ve bassları hazır kullandım. Çok teşekkürler yorumun için. :)
Bir de "club müziği" dediğimiz tarz dışında beat yapılsa benim daha çok hoşuma gider. Önüne gelen böyle beat yapıyor çünkü. Farkını ortaya koymanı öneririm
Biraz daha öğreneyim de inşallah farklı bir şeyler yapacağım. Teşekkür ederim. 💓

Drum ve bassları hazır kullandım. Çok teşekkürler yorumun için. :)

Biraz daha öğreneyim de inşallah farklı bir şeyler yapacağım. Teşekkür ederim. 💓
Hazır kullanmanı önermem. Tutorial izleyerek drum ve bassları kendin yapmaya başla bence. Çok daha güzel olacaktır. Sonuçta istediğin gibi kullanacaksın, yöneteceksin. Bunlar için hazır drum kitler var. Kick, snare, hi hat, 808's gibi sesleri paketlerin içinde bulabilirsin.

Hazır kullanmanı önermem. Tutorial izleyerek drum ve bassları kendin yapmaya başla bence. Çok daha güzel olacaktır. Sonuçta istediğin gibi kullanacaksın, yöneteceksin. Bunlar için hazır drum kitler var. Kick, snare, hi hat, 808's gibi sesleri paketlerin içinde bulabilirsin.
İnşallah onları da öğrenirim. Ritim tutmayı yeni yeni öğreniyorum henüz. Çok teşekkür ederim yorumun için, dikkate alacağım. :)
Ara Sıra Canım Sıkılınca FL Açan Biri Olarak, B A Y I L D I M .
Çok teşekkür ederim. Beğendiysen ne mutlu bana. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,635
Üyeler
184,034
Son üye
Nejdet_Cengiz
Geri