Neler Yeni

Bedava 3 aylık Discord Nitro!

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,558
İsim
Samet Kaya
Arkadaşlar ben bizzat aldım ve size bedavaya nasıl 3 aylık nitro alınacağını göstereceğim. Dipnot : kartınızda En az 5,90TL olması gerek sonra parayı geri çekeceğimiz için bedavaya geliyor.
Alıntıyı görüntüle
6Tl olan Ultimate paket alıyoruz ilk olarak arkadaşlar sonra Avantajlar kısmına gelip Discord Nitro'yu seçip "Çevirimiçi Kullan"'a basıyoruz.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Sonra açılan sayfada Discord hesabımızla giriş yapıp ödemeyi yapıyoruz zaten fiyatının birimi 0 olduğu için sıkıntı çıkmıyor.
Alıntıyı görüntüle
Daha sonra para iadesi almak için hesap ayarlarından Ablonelikleri yönet kısmına geliyoruz.
Alıntıyı görüntüle
Aboneliği iptal et'e basıyoruz:
Alıntıyı görüntüle
Para iadesi almak istiyorsanız alttakini seçiyorsunuz ama Xbox üyeliğiniz gidiyor Discord Nitro duruyor, ama ilerideki ay 45Tl ödemek istemiyorsanız ve sadece 6Tl ödeyip hem Xbox game pass ve hem Discord Nitronuz dursun diyorsanız
Üsttekini seçiyorsunuz ve 6Tl ödemiş oluyorsunuz.
Alıntıyı görüntüle
Ve Discord Nitroo
Alıntıyı görüntüle
(Arkadaşlar bu tamamen yasal bir yoldur Xbox ile Discord anlaşma yaptı o yüzden böyle korsan bir yol değildir!)
Arkadaşlar ve 3. ayın sonunda Discord Nitro'nuzun biteceği gün eklediğiniz kartı ayarlardan siliyorsunuz:
Alıntıyı görüntüle
Bedava nitronuz hayırlı olsun <3
hocam illa biteceği gün mü silmemiz gerek kartı ve ininaldan oluyor mu bu iş oluyorsa karta atayım 6tl halledeyim sıkıntı yok

Arthur Morgan

80+ Gold
En İyi Cevap
5
hocam illa biteceği gün mü silmemiz gerek kartı ve ininaldan oluyor mu bu iş oluyorsa karta atayım 6tl halledeyim sıkıntı yok
İninal'dan oluyor
Evet biteceği gün Discord ayarlarından>Faturalandırma>Kartının üstündeki düzenleye bas>En son gün silme butonu açılıyor zaten o zaman sileceksin onun dışında silemiyorsun.

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
Gamepass ultimate in gamepasstan farkı nedir? Ben ultimate yerine normal gamepass alıyordum aptallık mı ettim?

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
Arkadaşlar ben bizzat aldım ve size bedavaya nasıl 3 aylık nitro alınacağını göstereceğim. Dipnot : kartınızda En az 5,90TL olması gerek sonra parayı geri çekeceğimiz için bedavaya geliyor.
Alıntıyı görüntüle
6Tl olan Ultimate paket alıyoruz ilk olarak arkadaşlar sonra Avantajlar kısmına gelip Discord Nitro'yu seçip "Çevirimiçi Kullan"'a basıyoruz.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Sonra açılan sayfada Discord hesabımızla giriş yapıp ödemeyi yapıyoruz zaten fiyatının birimi 0 olduğu için sıkıntı çıkmıyor.
Alıntıyı görüntüle
Daha sonra para iadesi almak için hesap ayarlarından Ablonelikleri yönet kısmına geliyoruz.
Alıntıyı görüntüle
Aboneliği iptal et'e basıyoruz:
Alıntıyı görüntüle
Para iadesi almak istiyorsanız alttakini seçiyorsunuz ama Xbox üyeliğiniz gidiyor Discord Nitro duruyor, ama para iadesi almayıp Xbox game pass ve hem Discord Nitronuz dursun diyorsanız
Üsttekini seçiyorsunuz ve 6Tl ödemiş oluyorsunuz.
Alıntıyı görüntüle
Ve Discord Nitroo
Alıntıyı görüntüle
(Arkadaşlar bu tamamen yasal bir yoldur Xbox ile Discord anlaşma yaptı o yüzden böyle korsan bir yol değildir!)
Arkadaşlar ve 3. ayın sonunda Discord Nitro'nuzun biteceği gün eklediğiniz kartı ayarlardan siliyorsunuz:
Alıntıyı görüntüle
Bedava nitronuz hayırlı olsun <3
bunu kuzenimden öğrenmiştim yapmanızı tavsiye ederim güzel anlatım

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
discord nitro ne işe yarıyor ki aga ?

Arthur Morgan

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Gamepass ultimate in gamepasstan farkı nedir? Ben ultimate yerine normal gamepass alıyordum aptallık mı ettim?
1602493330662.png

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
knk bu sanırım ea play sistemi ile aynı ultimate de tüm oyunlar var normalde belli başlı oyunlar

Wh897Xm

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,076
İsim
Micheal
Discord nitro ne işe yarıyor

Arthur Morgan

80+ Gold
En İyi Cevap
5
discord nitro ne işe yarıyor ki aga ?
nitro ne işe yarıyor
Discord nitro ne işe yarıyor

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
knk bu sanırım ea play sistemi ile aynı ultimate de tüm oyunlar var normalde belli başlı oyunlar
Arkadaşım ultimate almamıştı o günden beri normal gamepass alıyoruz. :(

robin

80+ Silver
sağol

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,825
Üyeler
164,201
Son üye