Neler Yeni

Bedava 3 aylık Discord Nitro!

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,558
İsim
Samet Kaya
İninal'dan oluyor
Evet biteceği gün Discord ayarlarından>Faturalandırma>Kartının üstündeki düzenleye bas>En son gün silme butonu açılıyor zaten o zaman sileceksin onun dışında silemiyorsun.
hocam peki yaptıktan sonra karttan parayı iade edebilir miyiz ziraat öğrenci kartından ininala atığ sonra geri atıcam parayı sıkıntı olur mu ?

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,558
İsim
Samet Kaya
Xbox uygulamasından Abonelikleri yönete basın oradan aboneliği iptal et ve para iadesi al'a basın
tamam hocam işte ondan sonra kartta para olmalı mı ininalda yani iade ettikten sonra kartımdaki parayı harcasam sıkıntı olur mu

Arthur Morgan

80+ Gold
En İyi Cevap
5
tamam hocam işte ondan sonra kartta para olmalı mı ininalda yani iade ettikten sonra kartımdaki parayı harcasam sıkıntı olur mu
İade gelen parayı harcıyabilirsin veya bankadan çekebilirsin.İade gelen parayı harcıyabilirsin. Tam anlamadım dediğini ama olsun :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam peki yaptıktan sonra karttan parayı iade edebilir miyiz ziraat öğrenci kartından ininala atığ sonra geri atıcam parayı sıkıntı olur mu ?
Parayı iade edebilirsin öteki karta

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,256
İsim
Fatih
Ben iade seçeneğiyle yaptım ama para şuan geri gelmedi ortalama ne kadar sürede geri gelir?

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,558
İsim
Samet Kaya
İade gelen parayı harcıyabilirsin veya bankadan çekebilirsin.İade gelen parayı harcıyabilirsin. Tam anlamadım dediğini ama olsun :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Parayı iade edebilirsin öteki karta
heh iade gelen parayı harcamak veya geri göndermek önemli benim için sağolun hocam

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Arkadaşlar ben bizzat aldım ve size bedavaya nasıl 3 aylık nitro alınacağını göstereceğim. Dipnot : kartınızda En az 5,90TL olması gerek sonra parayı geri çekeceğimiz için bedavaya geliyor.
Alıntıyı görüntüle
6Tl olan Ultimate paket alıyoruz ilk olarak arkadaşlar sonra Avantajlar kısmına gelip Discord Nitro'yu seçip "Çevirimiçi Kullan"'a basıyoruz.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Sonra açılan sayfada Discord hesabımızla giriş yapıp ödemeyi yapıyoruz zaten fiyatının birimi 0 olduğu için sıkıntı çıkmıyor.
Alıntıyı görüntüle
Daha sonra para iadesi almak için hesap ayarlarından Ablonelikleri yönet kısmına geliyoruz.
Alıntıyı görüntüle
Aboneliği iptal et'e basıyoruz:
Alıntıyı görüntüle
Para iadesi almak istiyorsanız alttakini seçiyorsunuz ama Xbox üyeliğiniz gidiyor Discord Nitro duruyor, ama para iadesi almayıp Xbox game pass ve hem Discord Nitronuz dursun diyorsanız
Üsttekini seçiyorsunuz ve 6Tl ödemiş oluyorsunuz.
Alıntıyı görüntüle
Ve Discord Nitroo
Alıntıyı görüntüle
(Arkadaşlar bu tamamen yasal bir yoldur Xbox ile Discord anlaşma yaptı o yüzden böyle korsan bir yol değildir!)
Arkadaşlar ve 3. ayın sonunda Discord Nitro'nuzun biteceği gün eklediğiniz kartı ayarlardan siliyorsunuz:
Alıntıyı görüntüle
Bedava nitronuz hayırlı olsun <3
ben xbox game pass i de kullanmak istiyorsam 1 ay sonra durum ne oluyor hangi yolu uygulamalıyız ininal papara gibi kartlardan yapılır mı? gibi eklemeler yapılırsa ödeme konusu falanda oldukça yararlı olur diye düşünüyorum güncellemenizi beklemekteyim. Güzel konu

Arthur Morgan

80+ Gold
En İyi Cevap
5
ben xbox game pass i de kullanmak istiyorsam 1 ay sonra durum ne oluyor hangi yolu uygulamalıyız ininal papara gibi kartlardan yapılır mı? gibi eklemeler yapılırsa ödeme konusu falanda oldukça yararlı olur diye düşünüyorum güncellemenizi beklemekteyim. Güzel konu
Xbox game pass'i ay sonuna kadar kullanmak istiyorsan aboneliği iptal ederken üstteki seçeneği seçeceksin 6tl geri gelmiyor ama ay sonuna kadar gamepass duruyor

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Xbox game pass'i ay sonuna kadar kullanmak istiyorsan aboneliği iptal ederken üstteki seçeneği seçeceksin 6tl geri gelmiyor ama ay sonuna kadar gamepass duruyor
peki ya Kart konusu ? Kredi kartı olmak zorunda mı eğer papara ininal gibi bir kart kullanırsak iptal etmekle uğraşmak zorunda kalmayız yüklemedigimiz parayı çekemez?

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
Kredi kartını silmesek olmuyor mu? Ultimate aldım nitroyu da aldım.

Top Bottom