Jackk_Sparrow
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,537
Bu hatayı alıyorum sabahtan beri deniyorum. Alamıyorum discord nitroyu.
Nitronun biteceği gün silmek zorundasın yoksa para çekiyor.
E-Posta doğrulamanız gerekiyor hocam e postanıza bakın bi doğrulama var mı diye yoksa discordun ayarlarına girin orada e posta doğrula yazar ona basın.Alıntıyı görüntüle
Hocam anlamadım bunu? Nereye ne gönderdi?
Oralar biraz karışık tüm tellerden bakmam lazımE-Posta doğrulamanız gerekiyor hocam e postanıza bakın bi doğrulama var mı diye yoksa discordun ayarlarına girin orada e posta doğrula yazar ona basın.
Tamam hocam çok sağol. Ben e posta dan onaylama sandım discord e postasıymış. Google dan dc açınca kardeşimin hesabına girmiş değiştirdim oldu be. 2 gündür uğraşıyorum ben yeni hesap açıp gamepass alıyordum hep 5.9 tl ye. Hesaplar karman çorman olmuştu dün nitroyu alamadım bugün iade ettim gamepassı tüm hesapları ayarladım canım çıktı yeniden gamepass aldım. Her şey normal oh be.E-Posta doğrulamanız gerekiyor hocam e postanıza bakın bi doğrulama var mı diye yoksa discordun ayarlarına girin orada e posta doğrula yazar ona basın.
Evet dostumgeçerlimi ?
Ne hatası veriyor?Xbox'a katılamıyorum
Uygulamasını indirdin mi?Hocam linkleseydin keşke avantajlar falan yok burda
Chromedan üye oldumUygulamasını indirdin mi?
Xbox uygulamasını indir Microsoft Store'denChromedan üye oldum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hangi uygulamayı indirmem gerekiyor ki
Microsoft store değil de chromedan indirmeye başladı aynı yere çıkıyor zaten. Yükleme ekranında beklemesi normal miXbox uygulamasını indir Microsoft Store'den