Bedava Amazon prime üyeliği

Eyvallah ciğerim kullandım :)

Kodu aldım Prime üyeliğimide iptal ettim fakat kullanamıyorum Prime üyeliğim 6 Martta bitiyor o günmü kullanabilirim?

Kodu aldım Prime üyeliğimide iptal ettim fakat kullanamıyorum Prime üyeliğim 6 Martta bitiyor o günmü kullanabilirim?
Son geçerlilik tarihi nisana kadar var sanırım, o zaman kullanabilirsin yani.

hocam eğer kayıtlı kart yoksa kodu kullanıldı diyor ama aktifleştirmiyor bilginiz olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son geçerlilik tarihi nisana kadar var sanırım, o zaman kullanabilirsin yani
4 aylık 1 adet aldık farklı bir cihazdan tekrar alsam üstüne ekleme yapar mı üyeliğin

hocam eğer kayıtlı kart yoksa kodu kullanıldı diyor ama aktifleştirmiyor bilginiz olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4 aylık 1 adet aldık farklı bir cihazdan tekrar alsam üstüne ekleme yapar mı üyeliğin
Yapmaz.

S3 mini seviyesinde telefon hala aktif kullanılır istenirse. Nostalji olarak tutuyorum. Akıcı bu arada hala :D
geçen 3 ay samsung note 4 kullandım şuanda kullanılabilecek en düşük telefon note 4 bence. whatsapp youtube ziraat falan sıkıntısız çalışıyor ama işte en temel şeyler çalışıyor

4 aylık alındı teşekkürler

geçen 3 ay samsung note 4 kullandım şuanda kullanılabilecek en düşük telefon note 4 bence. whatsapp youtube ziraat falan sıkıntısız çalışıyor ama işte en temel şeyler çalışıyor
note iyi onun kalemi de efsaneydi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,364
Üyeler
183,418
Son üye
ererdo0
Geri