Neler Yeni

Bedava discord nitro alırken kredi kartı istemesi

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bazı kişiler bedava discord nitro alırken kredi kartı istediği için teidrgin olmuş ve nitro almaktan vazgeçmiş. O yüzden bu konuyu açmak istedim.
Arkadaşlar beleş Discord nitro alırken sizden kredi kartı istiyor ya onun için telefona paycell indirin kayıt olduktan sonra otomatik sanal kart açılıyor. O sanal kartı nitro alırken oraya yazın. Kartın içinde para olmadığı sürece para kesilemez.

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
Bazı kişiler bedava discord nitro alırken kredi kartı istediği için teidrgin olmuş ve nitro almaktan vazgeçmiş. O yüzden bu konuyu açmak istedim.
Arkadaşlar beleş Discord nitro alırken sizden kredi kartı istiyor ya onun için telefona paycell indirin kayıt olduktan sonra otomatik sanal kart açılıyor. O sanal kartı nitro alırken oraya yazın. Kartın içinde para olmadığı sürece para kesilemez.
Bende ilk başta kart bulamam diye düşündüm sonra ininal karttan sanal kart oluşturup yaptım.En kolay çözüm bu galiba.

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
Discord milyonlarca insanın kullandığı bir platform kimsenin kredi kartı bilgilerini almaz.
Hocam o pek güvenilir bir olay değil.Zamanında PlayStation ın sistemleri bile hacklendi.Sanal kart en sağlıklısı.

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
Ben ana İninal kartımı girdim para olmazsa sıkıntı olur mu? Yada 1 gün kala Nitro'yu iptal etsem.

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye

İsimyok08

80+ Bronze
Altı üstü sanal kart açacaklar yani.

Aç sanal kartı, aldıktan sonra sil. Havalense bile ortada kart yok yani. Sildin sonuçta. Herhangi bir sorun da olmaz.

_Hakk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,385
İsim
İbrahim Hakkı Ergin
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Instagram