Neler Yeni

Bedava discord nitro alırken kredi kartı istemesi

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,736
İsim
Gtx 1090Tİ
Bazı kişiler bedava discord nitro alırken kredi kartı istediği için teidrgin olmuş ve nitro almaktan vazgeçmiş. O yüzden bu konuyu açmak istedim.
Arkadaşlar beleş Discord nitro alırken sizden kredi kartı istiyor ya onun için telefona paycell indirin kayıt olduktan sonra otomatik sanal kart açılıyor. O sanal kartı nitro alırken oraya yazın. Kartın içinde para olmadığı sürece para kesilemez.
İninal kartım vardı kullanmadığım onu girdim Sanal kartta oluyor

_Hakk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,385
İsim
İbrahim Hakkı Ergin
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Instagram
web_tas
Steam
hakkiergin
Discord
İbrahim Hakkı Ergin#4142

Rotelia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
jack gates
bu forumdaki konular deli ediyor beni

TalhaGnc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Talha
bana mail geldi diyoki sen 3 ay kullandın arkadaşına verbilirsin diyo ama kodu göremiyorum

nexuss.ae

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Sanane
Ben Papara sanal kart oluşturacağım umarım kabul eder.

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Baran Bakır
Bazı kişiler bedava discord nitro alırken kredi kartı istediği için teidrgin olmuş ve nitro almaktan vazgeçmiş. O yüzden bu konuyu açmak istedim.
Arkadaşlar beleş Discord nitro alırken sizden kredi kartı istiyor ya onun için telefona paycell indirin kayıt olduktan sonra otomatik sanal kart açılıyor. O sanal kartı nitro alırken oraya yazın. Kartın içinde para olmadığı sürece para kesilemez.
sorun olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

para olmasına gerke yok sanal kart lullan ben papara kullandım

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,523
İsim
ArtiAnius
No no no eger turkcelliysen faturana yansitiyor paycell apta l bir sey ama bilmiyorum bende yansitiyor exxende 4 tl yansimisti hattima sonra indirim oldu geri aldı iptal etmezsen cukkadanak ceker parayi

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
No no no eger turkcelliysen faturana yansitiyor paycell ***** bir sey ama bilmiyorum bende yansitiyor exxende 4 TL yansimisti hattima sonra indirim oldu geri aldı iptal etmezsen cukkadanak ceker parayi
Faturaya bişey gelmedi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,741
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom