Bedava discord nitro alırken kredi kartı istemesi

Bazı kişiler bedava discord nitro alırken kredi kartı istediği için teidrgin olmuş ve nitro almaktan vazgeçmiş. O yüzden bu konuyu açmak istedim.
Arkadaşlar beleş Discord nitro alırken sizden kredi kartı istiyor ya onun için telefona paycell indirin kayıt olduktan sonra otomatik sanal kart açılıyor. O sanal kartı nitro alırken oraya yazın. Kartın içinde para olmadığı sürece para kesilemez.
İninal kartım vardı kullanmadığım onu girdim Sanal kartta oluyor

Bazı kişiler bedava discord nitro alırken kredi kartı istediği için teidrgin olmuş ve nitro almaktan vazgeçmiş. O yüzden bu konuyu açmak istedim.
Arkadaşlar beleş Discord nitro alırken sizden kredi kartı istiyor ya onun için telefona paycell indirin kayıt olduktan sonra otomatik sanal kart açılıyor. O sanal kartı nitro alırken oraya yazın. Kartın içinde para olmadığı sürece para kesilemez.
sorun olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

para olmasına gerke yok sanal kart lullan ben papara kullandım

No no no eger turkcelliysen faturana yansitiyor paycell apta l bir sey ama bilmiyorum bende yansitiyor exxende 4 tl yansimisti hattima sonra indirim oldu geri aldı iptal etmezsen cukkadanak ceker parayi

No no no eger turkcelliysen faturana yansitiyor paycell ***** bir sey ama bilmiyorum bende yansitiyor exxende 4 TL yansimisti hattima sonra indirim oldu geri aldı iptal etmezsen cukkadanak ceker parayi
Faturaya bişey gelmedi.

Geri