Neler Yeni

Bedava Dondurma Alma

athelus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
yasin salcı
7 Bakkal gezdim hiçbiri vermedi. Biri diyor yok haberim biri diyor uygulamayı yüklemediler. Alayı yalancı

AS A SKORZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Mustafa Karakuş

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Sezer Aktaşlı
O değil de biz bu dondurmayı nerden alıcaz ? Seçili Algida noktaları dediği yerler ne ? Bizim burda BİM var ÇAĞRI MARKET var :D

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,915
İsim
Okan Aslantaș
O değil de biz bu dondurmayı nerden alıcaz ? Seçili Algida noktaları dediği yerler ne ? Bizim burda BİM var ÇAĞRI MARKET var :D
Uygulamada ürünler kismina gel ustte satis noktalari yaziyor oraya bas gösteriyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Burak Altan
Kimse dondurma vermiyor. Biz uygulamayı indirmedik diyorlar. 10 15 market gezdim boş. Yarın arayıp şikayet edicem çok saçma.

N0Name

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Kerem
Arkadaşlar ben şikayet de bulunmuştum ve dün beni bölge sorumlusu aradı. Gittiğim bakkallarda o kampanyanın olmadığını söyledi ve bana gitmem gereken bakkalı söyledi. Oradan alırken adamla ufak bir muhabbet geçti. Algida bu promosyonları vermiyormuş. Onlar parayla alıyormuş Algida onlara sonradan bir dondurma gönderiyormuş yani adam kar etmiyormuş. Uygulamayı o kadar kullanmadığı belli ki girerken oturum açmasını istedi. Hiçbir bakkalın vermemesi normal fakat bölge sorumlusu beni yönlendirdiği için mecburen verdi. Konu sahibine teşekkür ediyorum.
IMG_20220629_210555.jpg

Top Bottom