Bedava Dondurma Alma

zaten o kod algidadan geliyor algidanın kendi sms şeyi içiniz rahat olsun kodumu kullandım dondurmamıda aldım bizim karşı bakkalda geçerli bu olay
Sizin bakkal kralmış bizim burdakinler ben öyle bir şey bilmiyorum algida ile anlaşmam yok diyor algidanın dondurmasını satıyor

Gittim alacaktım adam yüzüme uzaylı gibi baktı

Algida yeleği giymiş. Algida şapkası takmış. Camda koskoca Algida etiketi var. Algida şemşiyesi var.
Bakkalcı : Bizde Algida yok
Ben: Tm
4 yere gittim hiçbiri vermedi.

Olum ben racon kestim 3 yere gittim çok zevkli yarın bir daha gitcem hepsi bir bahene uydurdu
Post automatically merged:

Algida yeleği giymiş. Algida şapkası takmış. Camda koskoca Algida etiketi var. Algida şemşiyesi var.
Bakkalcı : Bizde Algida yok
Ben: Tm
4 yere gittim hiçbiri vermedi.
Gittiğin zaman vermek zorunda olduğunu yoksa müşteri temsilcisi ile konuşcağını söyleyebilirsin.Altlarına yapıyorlar illa vereceklerdir.

Kaydolduktan sonra kod kullanılmıyormu 🥺😂

3 tane aldık teşekkürler

Öncelikle Bu siteye gidiyorsunuz arkadaşlar https://cornettoaskatesi.com/
Formu Dolduruyorsunuz sonra cevap kısmına 11 yazıyorsunuz.
Daha sonra algida kazan uygulamasını indirin üye olun sonra doldurduğumuz formdan gelen kodu `promosyon şifresini buraya girin ` e tıklayın.
Size verilen kodu girin ve bir adet hediye cornetto aşk ateşi dondurmasını vericek.
Dondurmayı almak içinde algida noktalarına gidin uygulama üzerinden bakabilirsiniz.

`YE KAZAN` a tıklayın ödülünüzü alabilirsiniz (ekstra)

NOT: Yanlış cevap verdin Diye bir hata alırsanız tekrar deneyin çekilişe katıla tıklayın
Teşekkürler.

Öncelikle Bu siteye gidiyorsunuz arkadaşlar https://cornettoaskatesi.com/
Formu Dolduruyorsunuz sonra cevap kısmına 11 yazıyorsunuz.
Daha sonra algida kazan uygulamasını indirin üye olun sonra doldurduğumuz formdan gelen kodu `promosyon şifresini buraya girin ` e tıklayın.
Size verilen kodu girin ve bir adet hediye cornetto aşk ateşi dondurmasını vericek.
Dondurmayı almak içinde algida noktalarına gidin uygulama üzerinden bakabilirsiniz.

`YE KAZAN` a tıklayın ödülünüzü alabilirsiniz (ekstra)

NOT: Yanlış cevap verdin Diye bir hata alırsanız tekrar deneyin çekilişe katıla tıklayın
Eyw aldim dondurmayi ask atesi yoktu baska olanini aldim bende

Ekler

• IMG-20220628-WA0000.jpeg
    IMG-20220628-WA0000.jpeg
    2.1 MB · Hit: 51
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,748
Üyeler
190,964