BEDAVA! FC 25 OFFLİNE SINIRSIZ OYNA/OFFLİNE HESAPLARA PARA VERME

Virüs var mı?

• Var

Oylar: 34 43.0%
  • Yok

Oylar: 45 57.0%

• Oy kullanan toplam üye
    79
  • Anket şu tarihte kapanacak: .
Bu Linkteki talimatları eksiksiz olarak yapmanız yeterlidir.
bu sayede FC25 oyununun tüm offline modlarına(santra,kariyer vb)tam ve sınırsız bir erişiminiz olacak.
video için ise
bu videoyu kullanabilirsiniz, videoda bahsedilen link= https://dosya.co/rldsxpqupdv8/FC_25_Offline_Method.rar.html
tavsiyem: yazılı olan bu talimatları çok basit bir şekilde uygulayıp FC25 oynayabilirsiniz.
sağda solda offline hesap adıyla yüzlerce TL ye satılan ve hesaplarda 100 lerce kişi olduğundan hata veren ,açılmayan şeylere para vermeyiniz. açılmayacak bir oyun için para dökmeyiniz.
Bunuda keşfedip yamayla açığını kaparlar

hayır hocam , fc25 demo oyununa yeni bir güncelleme gelene kadar bu oyunu indiren herkes ,oyunu yeni gelen güncellemelerde güncellemediği sürece (ki zaten kim ne diye demo oyunu güncellesin)oyuna daima offlineına erişim sağlayabilecek.

Tüm drm korumalı oyunlarda bu tür açık var.
Bu crack metodu oyuna sahip olmanız gerek kısa süreliğine. Demo modu bu iş için mükemmel.
Windows update veya bios update yaparsanız oyuna erişimi kaybedersiniz.

Bu crack metodu oyuna sahip olmanız gerek kısa süreliğine. Demo modu bu iş için mükemmel.
sanmıyorum kaybolacağını hocam 3 gündür oynuyorum arada bir windows güncellemede yaptım

sanmıyorum kaybolacağını hocam 3 gündür oynuyorum arada bir windows güncellemede yaptım
Ufak güncellemelerde bir şey olmuyor ayrıca bu deneme süresi sonlandıktan sonra yapmamak lazım.
Bunun için başka diske oyunu ve ikinci bir Windows kuruyorlar.

Ufak güncellemelerde bir şey olmuyor ayrıca bu deneme süresi sonlandıktan sonra yapmamak lazım.
Bunun için başka diske oyunu ve ikinci bir Windows kuruyorlar.
deneme süresi sonlanması bizi ilgilendirmiyor ki hocam
oyunu inidrimişiz steam ve ea appten bağımsız olarak çalıştırıp oynuyoruz
yeter ki oyunu steamden kurcalamayalım
her türlü oynatır uzun aylarr..

deneme süresi sonlanması bizi ilgilendirmiyor ki hocam
oyunu inidrimişiz steam ve ea appten bağımsız olarak çalıştırıp oynuyoruz
yeter ki oyunu steamden kurcalamayalım
her türlü oynatır uzun aylarr..
İlgilendiriyor. Drm koruması hala çalışıyor arka planda. Bu hala kusursuz bir yöntem değil. Nereden dosyaları bulduğunu da bilmiyorum. Tek bir yer var bulabileceğin.

İlgilendiriyor. Drm koruması hala çalışıyor arka planda. Bu hala kusursuz bir yöntem değil. Nereden dosyaları bulduğunu da bilmiyorum. Tek bir yer var bulabileceğin.
Neresi hocam söyleyin bizde bilgilenelim
ben bu forumda ki bir arkadaştan öğrendim sadece.

hayır hocam , fc25 demo oyununa yeni bir güncelleme gelene kadar bu oyunu indiren herkes ,oyunu yeni gelen güncellemelerde güncellemediği sürece (ki zaten kim ne diye demo oyunu güncellesin)oyuna daima offlineına erişim sağlayabilecek.
Zaten adamlarda farkındadır muhtemelen, oyunun popülerliği artsın maksat.

Virüs vs var mı? Dosyaları yükleyip taratan arkadaşlar bilgi verebilir mi?

Bu Linkteki talimatları eksiksiz olarak yapmanız yeterlidir.
bu sayede FC25 oyununun tüm offline modlarına(santra,kariyer vb)tam ve sınırsız bir erişiminiz olacak.
video için ise
bu videoyu kullanabilirsiniz, videoda bahsedilen link= https://dosya.co/rldsxpqupdv8/FC_25_Offline_Method.rar.html
tavsiyem: yazılı olan bu talimatları çok basit bir şekilde uygulayıp FC25 oynayabilirsiniz.
sağda solda offline hesap adıyla yüzlerce TL ye satılan ve hesaplarda 100 lerce kişi olduğundan hata veren ,açılmayan şeylere para vermeyiniz. açılmayacak bir oyun için para dökmeyiniz.
Kardeşime denettireyim bir bende gelişmeleri yazarım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,711
Üyeler
185,154
Son üye
Draven25
Geri