baş çıktı 2 kere çevirdimArkadaşlar çark açık 23:59 da kapanacak acele edin belki bir şey çıkar
baş çıktı 2 kere çevirdimArkadaşlar çark açık 23:59 da kapanacak acele edin belki bir şey çıkar
Aynen banada hile var bencebaş çıktı 2 kere çevirdim
50 kere çevir uygulama ilk çıktığında öyle yaptım 3 tane 10 tl steam key çıkmıştı hepsini de istemiştim hepsini verdilerbaş çıktı 2 kere çevirdim
Benim arkadaş 20 kere çevirdi bende çevirdim biraz diğer arkadaşlarda çevirdi hep üzgün surat çıktı bu hafta hile var çark da50 kere çevir uygulama ilk çıktığında öyle yaptım 3 tane 10 TL steam key çıkmıştı hepsini de istemiştim hepsini verdiler
50 kere nasıl çeviricem50 kere çevir uygulama ilk çıktığında öyle yaptım 3 tane 10 TL steam key çıkmıştı hepsini de istemiştim hepsini verdiler
nasıl yapılıyor 20 kere laBenim arkadaş 20 kere çevirdi bende çevirdim biraz diğer arkadaşlarda çevirdi hep üzgün surat çıktı bu hafta hile var çark da
Yazdıktan ne kadar sonra verdiler. Pazar günü fönüş yapıyolar mı? Bende 10 TL kod kazandım.50 kere çevir uygulama ilk çıktığında öyle yaptım 3 tane 10 TL steam key çıkmıştı hepsini de istemiştim hepsini verdiler
Vpn.50 kere nasıl çeviricem
Mesaj otomatik birleştirildi:
nasıl yapılıyor 20 kere la
Pazar veya pazartesi günü cevap veriyorlar siz bugün mü çıkarttınız?Yazdıktan ne kadar sonra verdiler. Pazar günü fönüş yapıyolar mı? Bende 10 TL kod kazandım.
Vpn.
Aynen şimdi çıkartıp mesaj attım.Pazar veya pazartesi günü cevap veriyorlar siz bugün mü çıkarttınız?
Hangi vpn, bide 50 tane farklı e posta mı lazımYazdıktan ne kadar sonra verdiler. Pazar günü fönüş yapıyolar mı? Bende 10 TL kod kazandım.
Vpn.
Aynen öyle hocam.Hangi vpn, bide 50 tane farklı e posta mı lazım
hocam çıkmıyor 78 .denememHangi vpn, bide 50 tane farklı e posta mı lazım
son bir daha üzgün görürsem bırakıcamAynen öyle hocam.
Her seferinde uygulamayı sıfırla kayıt ol. Ben ınf kullanıyorum.
e peki diyelim 50 kere çevirdim 10 tanesinde cüzdan kodu çıktı, her seferinde aynı tel no sundan isteyince adamlar çakmaz mı ?Aynen öyle hocam.
Her seferinde uygulamayı sıfırla kayıt ol. Ben ınf kullanıyorum.