Neler Yeni

Bedava incil meselesi

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
Nereden alabilirim bedava.
Hocam bilmiyorum ya şimdi dediğim yer dolandırıcı çıkar filan beni karıştırmayın 🥰
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Sancarbey ayrıca şöyleki sizin mesajinizdaki benim mesajim var ya hani ben o sömürmeyi devlet için söylemedim zaten camiler filan var istediğimiz yerden araştırabiloroz benim eleştirim özel sektör diye geçiyor sanırım onlaradır efenim bakın hala diyorum eleştiri kimseyi kışkırtmıyorum yazılarımda ayrıca forum içinde bütün mesajlarıma bakarsanız bana karşı yapıcı eleştiri yapılmasında sakınca olmayacağını zaten söylerim

Son düzenleme:

Sancarbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Sancar
Hocam bilmiyorum ya şimdi dediğim yer dolandırıcı çıkar filan beni karıştırmayın 🥰
Benim kütüphanemde incilde (farklı versiyonda) tevratta var. Okudum da. Ben incil veya tevratın okunması gerektiğinide düşünüyorum.

Konu o kitapların okunması değil senin bir devlet memuruna elden para aldığı, bu paralarla lüks yaşam sürdüğü söylemin, ayrıca misyonerler çalışırken ücretsiz hizmet yaparken diyanetin hiç bir iş yapmadığı söylemin ve bu söylemi eleştiri boyutundan öte iftira niteliğinde olması. Birinci söylemin Tck. 267'den ikinci söylemin Tck 301'den yargılanmana sebeptir.

Sana linkleri attım ancak süleymaniye camine şadırvan kısmındaki orta kapıdan girersen sol çaprazında ücretsiz farklı dillerde Kuranı şerif olduğunu görebilirsin. Devlet kurumlarını veya memurlarını yalan yolla aşşağılayamazsın. İspatın varsa savcılığa gidersin yoksa öyle forumda klavyeden yazarım bana bir şey olmaz kşmse beni bulamaz dersin. Örnek linkleri atmama gerek yok. Googledan araştıran birisin kendinde çıkartabilirsin..

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
gokkurtefe
Benim kütüphanemde incilde (farklı versiyonda) tevratta var. Okudum da. Ben incil veya tevratın okunması gerektiğinide düşünüyorum.

Konu o kitapların okunması değil senin bir devlet memuruna elden para aldığı, bu paralarla lüks yaşam sürdüğü söylemin, ayrıca misyonerler çalışırken ücretsiz hizmet yaparken diyanetin hiç bir iş yapmadığı söylemin ve bu söylemi eleştiri boyutundan öte iftira niteliğinde olması. Birinci söylemin Tck. 267'den ikinci söylemin Tck 301'den yargılanmana sebeptir.

Sana linkleri attım ancak süleymaniye camine şadırvan kısmındaki orta kapıdan girersen sol çaprazında ücretsiz farklı dillerde Kuranı şerif olduğunu görebilirsin. Devlet kurumlarını veya memurlarını yalan yolla aşşağılayamazsın. İspatın varsa savcılığa gidersin yoksa öyle forumda klavyeden yazarım bana bir şey olmaz kşmse beni bulamaz dersin. Örnek linkleri atmama gerek yok. Googledan araştıran birisin kendinde çıkartabilirsin..
Hocam ben devlet memurunun ayriyeten para almasını söylemedim ki ayrıca ben incil ve Tevrat okunamaz diye bişey de demedim hatta bende okumayı düşünüyorum Allah ne diyor önce, okuyun diyor araştırmada utanma yoktur.

Hocam bakın konu kaymaya başladı ben diyanet gibi bir kurumu eleştirmedim tamam hocam siz haklısınız diyelim bir daha böyle bir şeyle karşılacırsam şikayet edeceğim ancak ben tekrar diyorum ki hiçbir devlet kurumunu ve memurunu aşşağılamadım ayrıca iftira da atmadım bir daha okumanızı tavsiye ederim ki bir devlet memurunun değil özel din sektörü diye geçiyor sanırım tam olarak bilmiyorum o kelimeyi ama niye bizim dinimizdekilerin paralarını Allah yolunda harcamadıklarını sordum he belki ihtiyacı vardır 4x4 e tamam sıkıntı yok ama ben olsam bir din adamı olarak (özel) yani paramı Allaha adardım bunu eleştiriyorum başka bir şey de öyle demedim yani

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ben buradan aldım kargo parası bile ödemiyorsun.

Anlamıyorum diyanet milyarlarca liralık bütçesi olduğu halde bize kuran vermiyor ama adamlar bedava incil veriyor.
Onu bende anlamıyorum işte.

Anlamıyorum diyanet milyarlarca liralık bütçesi olduğu halde bize kuran vermiyor ama adamlar bedava incil veriyor.
Buradan formu doldur.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
gokkurtefe
Hocam ben öyle bir şey söylemedim camilerde zaten var cami hocasıyla konuşursanız ve kuran öğrenmek istiyorsanız eviniz de çalışmak için bir süreliğine verebilir bence

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Tabi Türkçe. Üstte görselini paylaştım.
Şimdi sipariş vericem peki bana kargo takip numarası verirlermi?

Hocam ben öyle bir şey söylemedim camilerde zaten var cami hocasıyla konuşursanız ve kuran öğrenmek istiyorsanız eviniz de çalışmak için bir süreliğine verebilir bence
Herkese bedava dağıtsalar kötümü olur? Hem herkes dinini öğrenmiş olur.

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
gokkurtefe
Tabi Türkçe. Üstte görselini paylaştım.
Hocam küçük ama kalınmış şimdi kitap sayfa sayısına baktım da

Şimdi sipariş vericem peki bana kargo takip numarası verirlermi?

Herkese bedava dağıtsalar kötümü olur? Hem herkes dinini öğrenmiş olur.
Olabilir bu da bir eleştiri

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Hocam küçük ama kalınmış şimdi kitap sayfa sayısına baktım da

Olabilir bu da bir eleştiri
Sipariş veriyorum şuan bende.

@amdsaolsun @Kamina 17 yaşımda olduğum için site hata verdi doğum yalan girsem bişe olurmu?

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
Instagram