Neler Yeni

Kız meselesi (sorun galiba bende)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Spectre_zz

80+ Bronze
Onları sal o zaman dünyada kizmi yok xd
kanka çok klasik gelecek ama senin instada karşına çıkan kızlar bunun tırnagı edemez yani hayatımda görmedim ben bu kadar güzel bir kız yoksa emin ol ummmurumda olmaz ilişki faillemekte üstüme yok anında salarım ama bunu salamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

küçüklüğüm antalya otellerinde ruslarla geçti ona rağmen diyorum no joke

kanka çok klasik gelecek ama senin instada karşına çıkan kızlar bunun tırnagı edemez yani hayatımda görmedim ben bu kadar güzel bir kız yoksa emin ol ummmurumda olmaz ilişki faillemekte üstüme yok anında salarım ama bunu salamıyorum

küçüklüğüm antalya otellerinde ruslarla geçti ona rağmen diyorum no joke
Güzelse sonuna kadar git, bulamazsın bida dediğin gibiyse, çok kendini kaptırma ama

Spectre_zz

80+ Bronze
Akışına bırak, elden bir şey gelmez. Ya kız utanıyor, senden çekiniyor, ya da yüz vermiyor.
3 ü birden bence bi de kız sigara içiyor içtikten sonra mutlu oluyor genelde resmen ruhu sömürülmüş sigara tarafından surati hep asık

hırsımı almak istiyorum sadece basarı duygusu için eyvallah babalar sag olun

trrkerim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Kerim topçu
3 ü birden bence bi de kız sigara içiyor içtikten sonra mutlu oluyor genelde resmen ruhu sömürülmüş sigara tarafından surati hep asık

hırsımı almak istiyorum sadece basarı duygusu için eyvallah babalar sag olun
Reis sen ona yüz vermeyince o seni ztn seviyosa illaki sana azda olsa yanasir

Spectre_zz

80+ Bronze
Reis sen ona yüz vermeyince o seni ztn seviyosa illaki sana azda olsa yanasir
çok ilgiliydi de soğuttum arıtk herhalde neyse artık bakıcam

bi kere özür dileidm zaten çok tanımıyorum muhabbetim de olmadı daha özür dileyemem defol git der

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Görkem çetinkaya
Mezunum ve gittiğim dershanede güzel bir kızla tanıştım. Kızla düzgün 3 4 kere muhabbetim oldu ama hep kesişiyoruz.Bi kere selam vermedim diye gittim çiçek felan aldım bayagı hosuna gitti sonra ben dersteyken camdan bana bakıp guluyordu vs. ama yüzyüze gelince yuzume bile bakmıyor su an ben sürekli selam veriyorum pşt günaydin falan yapıyorum hiç isimini kullanmıyorum galiba sorun bende iki saattir kafayi yedim düşünmekten bi fikir verir misiniz

ben tüm kızlarla aşırı rahatımdır kiz cok guzel oldugu icin ister istemez heyecanlanıyorum ve hep saçma sapan bir şey çıkıyor ağzımdan ve zaten daha bi cacık olmaz bizden de yine de tavsiye almak istedim
Knk direk pist fln samimiyet nerden geliyor

Spectre_zz

80+ Bronze
Knk direk pist fln samimiyet nerden geliyor
vallaha kanka benim s*l*klıgım odunlugum sorun bende zaten ona laf yok ama özür dileyemem daha

heyecandan agzımdan çıkıyor bi anda yani ne dediğimi bilmiyorum

kendime etmediğim hakaret kalmadı cok dustu modum da bi yanım da hiç umursamıyor çok rahat

Method

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
480
İsim
Alperen Eymen Altunoğlu
Ya akışına bırakıp selam vermesini bekleyeceksin yada kökten çözüm olarak "Seni rahatsız edecek bir şey mi yaptım ?" tarzında soru sormakta olabilir.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,117
Üyeler
164,441
Son üye
enes uzumluoglu
Top Bottom