Neler Yeni

Kız arkadaşımla konuşucak konu bulamıyorum

Pukiina

80+ Bronze
Hocam o işler bir anda olursa zaten tadı tuzu kalmaz konuşacak konuda kalmaz. Şuan yenisiniz iki tarafta da biraz haliyle utangaçlık çekingenlik var. Bir şey desem acaba küçük düşer miyim aptalca bir şey mi demiş olurum kaygısı var var. En güzeli yavaş ve adım adım gitmek. Her şey bir anda olunca bazen yürümüyor. Ama illa konu yürütmek istiyorsan da onun ilgi alanlarından açıp yürüyebilirsin.

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Kız arkadaşımla çok yakın değiliz aynı okula ve aynı kursa gidiyoruz ama ikisindede aynı sınıfta değiliz o konuşuyoruz ama az o benden utaniyo bende onla konuşmaya utanıyorum en fazla instegramdan konuşuyoruz ama acak konu bulamiyorum
Kız arkadaşını arkadaş olarak görüyorsan bu çok normal. Ama sevgili olarak görüyorsan konuşacak konu arama hata yaparsın buldukça tükenir. Beraber ortak etkinlikleriniz olması lazım ikinizin ilgilerini karşılayacak şeyler yapmanız lazım ondan sonra muhabbet otomatik olarak ilerliyor

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
XXXX
Kız arkadaşımla çok yakın değiliz aynı okula ve aynı kursa gidiyoruz ama ikisindede aynı sınıfta değiliz o konuşuyoruz ama az o benden utaniyo bende onla konuşmaya utanıyorum en fazla instegramdan konuşuyoruz ama acak konu bulamiyorum
olm nasım manita oldunuz o zaman

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Lloyd
Ben olsam konuşacak konu bulamadığımı söyleyerek sohbet konusu açmış olurdum. Hem de böyle ona olan sevginden dolayı utandığını ama umursamadığını çünkü sadece onunla etkileşimde olduğun anın keyfini sürmeyi istediğini (tabii bu dediklerim gibi düşünüyorsan) söyleyebilirsin. Yani ne bileyim, dürüstlüğünü kullanarak sorunu etkisiz hale getirmeye çalış. Hatta bu konuyu ona göster falan (şaka yapmıyorum, makara çevirirsiniz belki)

Tanımadığım birinin ilişkisiyle ilgili tavsiye verecek olsam maksimum bunu söylerdim. Bu yazdıklarım sana tatava geliyorsa yapacak bir şey yok, rahat kalabildiğin sürece istediğini söyle ona. Bu arada yaşını falan da bilmediğim için nokta atışı tavsiye verebilmek mümkün değil zaten.

Son düzenleme:

Kara*

80+ Silver
bir çılgınlık yapıp neden bunu manitana söylemiyorsun utangaç adam? üstelik kıza öyle bakmayı bırak rahat ol beraber bir şeyler yapın etkinlik bulun. utanma evresi geçtiği zaman ne olur bilirsin soğuma başlar hevesini alır iki taraf sonra bitmiş gitmiş.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,634
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
La insan kız arkadaşından utanır mi 😄 ne adamsın nasılsın iyi misin neler yapıyorsun günün nasıl geçti salla birşeyler konu konuyu getirir zaten ilişkiler de utangaçlık olmaz olmamalı sanırım yeni arkadaş oldunuz ikinizde çekiniyorsaniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,149
Üyeler
164,255
Son üye
Deniz_Trident
Top Bottom