Shix2x
80+ Bronze
Mesajlarindan belli oluyor
Mesajlarindan belli oluyor
peki dostumMesajlarindan belli oluyor
Sigara içenden uzak dur hocam, tabi sen içmiyorsan.3 ü birden bence bi de kız sigara içiyor içtikten sonra mutlu oluyor genelde resmen ruhu sömürülmüş sigara tarafından surati hep asık
Mesaj otomatik birleştirildi:
hırsımı almak istiyorum sadece basarı duygusu için eyvallah babalar sag olun
vallaha kafaları kötü oluyorSigara içenden uzak dur hocam, tabi sen içmiyorsan.
sen böyle konusursan başka insanlarda böyle konuşmaya devam eder ama biliyon mu
saçma soru soruyor saçma cevap veriyorum kanka haklısın ama bu sıralar kimseyi ciddiye alamıyorum ders çalışmaktan kişiliğim değiştisen böyle konusursan başka insanlarda böyle konuşmaya devam eder ama biliyon mu
sağ olasın dostum fakat yanıldığın tek bir nokta var o da ondan hoşlanırken başkalarıyla konuştuğumu düşünmen ben eğer onla olmayacaksa zaman kaybetmem manasında dedim başkasıyla zaten konuşmuyorum da o kanka muhabbeti de lafın gelişi s*r*fsiz degilim merak etmeDostum sadece ilkte sana sonra yapıcaksan yapman gerekeni söyler burdan uzarım dostum...
1.Öncelikle kişiliğinde istediğin kadar rus o bu şu kaynaşıp aynı ortamda bulunsan bile bu düşünceden çıkman lazım
2. Sen bu dediklerini o duysa emin ol okul bile değiştirir tiksinecek boyuta gelir bunu unutma
3. Bir kız ilkte güven ister ilgi ister ama yapmacıklığa gelemez bunu yanlış anlamayın sen çok biliyon tarzı yorumlayabilirsiniz ama düşüncelerimi söylüyorum şahsen
4. Bir kızı seviyor isen başka kız demiycem karşı cinsiyetle alakan olmaması gerekiyor Benimde ilişkim var Allahım göstermedi çok öncesinde ufak bir sözden yolumuz ayrı olabilirdi bu durumdan ( BELİRSİZLİK )
5.Sevdiğin kişiye ona olan isteğini pişt günaydın tarzında gösterebilirsin kişilik tercihi ama hergün gittiğin marketçi dayının sana hayırlı sabahlar demesiyle aynı durumdan ibaret
6.Kendini çok kasma oluruna bırakmaz isen hep birşeyler olsun hep iyi olalım direk pat küt ilerlesin kafasına girersen kusura bakma ama olmaz fikrimce
7.Her daim herşeyi karşıdan bekleme AMA karşıdan bir reaksiyon alamıyor isen çokta çabalama eğer çok istiyorsan vazgeçilmez bir durumda hissediyorsan burda tek yapman gereken tek şey var oda çabaladığını karşı tarafa hissetirmendir ( Düz mantık düşünce olarak bu benim için birşeyler çabalıyor diye zihninden geçirip hissetmesi lazım bu hissine kapılan ve hisseden bir kız her daim daha fazlasını ister ve daha fazlası için sana imkan sunar sen onun alanına girer isen ikinizde kendi alanınızdan başkalarıyla onun kankası o bu şu kafasından çıkar iseniz aynı noktadan birlikteliğinizde tek bir çizgide ilerlersiniz ...
8.BUDA ÇOKÇA ÖNEMLİ Abi tavsiyesidir .Bir sevdiğin için yapabileceklerini kendini iyileştirebilecek düzeltmen gereken davranışlarını ilkde kendinde düzeltip ilk herkezde uygula SEBEBİ ise o kızla emin ol bir gelişme yaşansa sizden olur moduna geçseniz bile Herşeyimmm diye yakınıyorken basit bir arkadaşına yaptığın bir davranıştan tiksinecek boyuta gelebilir VEEE kesinlikle o güven tuğlalarını sağlam yapamadığın ilk aylarda Bu tehlike HERŞEYİ BİTİRİR...
Son olarak ...
BUNU BİLKİ= Hayat her daim istediklerinden ibaret değildir sen onu istersin ama belki o sonuçsuz kalan o çabandaki imtihanın : ) Daha güzel bir duruma vesile olabilmesi içindir İnşallah oturup okumussundur ( Son olarak şeyede dikkat ettim kardeşim sosyal medya bile olsa saygından ödün verme ve yaş aramaksızın saygılı ol : )