radasamara
80+ Gold
Dahası
Pek beklemek istemiyorum ama yaa.Yanlış bilgi girmek yasak degilmi 18 inizi bekleyin
Pek beklemek istemiyorum ama yaa.Yanlış bilgi girmek yasak degilmi 18 inizi bekleyin
Anne ne söyle o sipariş versin sen de okursunPek beklemek istemiyorum ama yaa.
Annen veya baban adına girebilirsin. Yalan girsen bir şey olur mu bilmiyorum açıkçası. SMS geliyor telefonuna kargo bilgileri.Sipariş veriyorum şuan bende.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@amdsaolsun @Kamina 17 yaşımda olduğum için site hata verdi doğum yalan girsem bişe olurmu?
dostum sana tavsiyem birdaha eleştiri veya kişisel bir görüş bildirme. tedirgin oluyorsun kendini üzüyorsunHocam bilmiyorum ya şimdi dediğim yer dolandırıcı çıkar filan beni karıştırmayın
@Sancarbey ayrıca şöyleki sizin mesajinizdaki benim mesajim var ya hani ben o sömürmeyi devlet için söylemedim zaten camiler filan var istediğimiz yerden araştırabiloroz benim eleştirim özel sektör diye geçiyor sanırım onlaradır efenim bakın hala diyorum eleştiri kimseyi kışkırtmıyorum yazılarımda ayrıca forum içinde bütün mesajlarıma bakarsanız bana karşı yapıcı eleştiri yapılmasında sakınca olmayacağını zaten söylerim
Bundan emin olabilirsinizdostum sana tavsiyem birdaha eleştiri veya kişisel bir görüş bildirme. tedirgin oluyorsun kendini üzüyorsun
Hocam incil sipariş verdim diye hapse girmem herhalde yaAnnen veya baban adına girebilirsin. Yalan girsen bir şey olur mu bilmiyorum açıkçası. SMS geliyor telefonuna kargo bilgileri.
sipariş ver kendi adına sorun olmuyor dostum.Hocam incil sipariş verdim diye hapse girmem herhalde ya
Cep boy kitaplar kadar küçük değil ama küçük yine de. Kur'an mealinin bir solundaki incil.Hocam küçük ama kalınmış şimdi kitap sayfa sayısına baktım da
Olabilir bu da bir eleştiri
Dostum saçmalamaHocam incil sipariş verdim diye hapse girmem herhalde ya
Siz 18 yaşının altındamısınız? Doğum tarihi kısmına hangi tarihi yazdınız?sipariş ver kendi adına sorun olmuyor dostum.
Doğru olanı ne hayır ben incil sipariş etmedim forum için doğru olanı yazdım zaten sipariş etmediğim için ona bisey yazamadımSiz 18 yaşının altındamısınız? Doğum tarihi kısmına hangi tarihi yazdınız?
bir şey olmaz dedi o arkadaş ona sordum ben 2004 doğumluyum, 2000 yazcam.Doğru olanı
Tekrar okuyun düzenledimbir şey olmaz dedi o arkadaş ona sordum ben 2004 doğumluyum, 2000 yazcam.