Lol çok keyifli rahatlamak için bire bir en iyi ücretsiz oyun(!)delta force , arena breakout , tf2 , cs2 , lol( şaka yaptım bulaşma),spligate,marvel rivals gib gibi
bence rahatlamak değil delirmek için yapılmış bir oyunLol çok keyifli rahatlamak için bire bir en iyi ücretsiz oyun(!)
ooo warframeyi söylemeyi unutmuşum oynayabileceğiniz en güzel p2w olmayan rpg oyunudur bayılıyorum o oyuna zamanım olsa da oynasam.marvel rivals, cs2, albion online, dota 2 bağımlılık yapmazsa, war thunder, apex legends, war frame, yu gi oh master duel, overwatch (kanser oyuncular bulunmakta), goose goose duck, cs2, delta force, mır 4, path of exile, once human, crab game throne and liberty, the sims, team fortress 2, naraka bladepoint VS.
Teşekkürlermarvel rivals, cs2, albion online, dota 2 bağımlılık yapmazsa, war thunder, apex legends, war frame, yu gi oh master duel, overwatch (kanser oyuncular bulunmakta), goose goose duck, cs2, delta force, mır 4, path of exile, once human, crab game throne and liberty, the sims, team fortress 2, naraka bladepoint VS.
Teşekkürlerdelta force , arena breakout , tf2 , cs2 , lol( şaka yaptım bulaşma),spligate,marvel rivals gib gibi