mahşerin pompacısı
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Kimse gelmesin dememiş eşitliği bozmak için gelmesin diyeceğim
Son düzenleme:
CFM ve Basınç değerlerinden bahsettim.15 işıkları 33 ışıkları Streamer 12025 kasa fanı 12cm güç kaynağı fanı 12CM ısı dağılımı Fan kayışı LED ışıkları
Anladım ama maalesef yazmıyor sadece yazanları attım size resimler var ama çinçeCFM ve Basınç değerlerinden bahsettim.
aHhajahabzhha15 işıkları 33 ışıkları Streamer 12025 kasa fanı 12cm güç kaynağı fanı 12CM ısı dağılımı Fan kayışı LED ışıkları
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bilmiyorum maalesef
Başka bir telefondan dene yada sil yükle
Böyle yazıyor
15 işıkları 33 ışıkları Streamer 12025 kasa fanı 12cm güç kaynağı fanı 12CM ısı dağılımı Fan kayışı LED ışıkları
soğutuyormu bilmiyorum ama 8 kuruş
CFM ve Basınç değerlerinden bahsettim. Bunlar var türkçeye çevirdim
alınıyor tek hesapla
peki sadece 1 ürün mü alınıyor tek hesapla ona göre seçim yapayımAlıntıyı görüntüle
Kasa içi görünümü
Alıntıyı görüntüle
sanırım bir tane alınıyor tek bir hesaplapeki sadece 1 ürün mü
alınıyor tek hesapla
peki sadece 1 ürün mü alınıyor tek hesapla ona göre seçim yapayım
Alınabilir.Alıntıyı görüntüle
Kasa içi görünümü
Alıntıyı görüntüle
TeşekkürlerKimse gelmesin dememiş eşitliği bozmak için gelmesin diyeceğim
Hocam aynı rehberi hazırlıyordum erken davranmışsinizAliexpress uygulamasına giriyoruz ana menüden kes onu bölümüne giriyoruz fiyata vergi dahil değildir. hesabınız yeni hesap olması gerekiyor yeni hesap açarak alabilirsiniz ürünü. daha detaylı olarak bu konuda anlattım bu konuya bakabilirsiniz. https://forum.donanimarsivi.com/konu/aliexpress-bedava-ueruen-alma-kes-onu-kampanyasi.310097/
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
ben anlamam bu çevirmeAliexpress uygulamasına giriyoruz ana menüden kes onu bölümüne giriyoruz fiyata vergi dahil değildir. hesabınız yeni hesap olması gerekiyor yeni hesap açarak alabilirsiniz ürünü. daha detaylı olarak bu konuda anlattım bu konuya bakabilirsiniz. https://forum.donanimarsivi.com/konu/aliexpress-bedava-ueruen-alma-kes-onu-kampanyasi.310097/
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle