🔥İndirim Bedava Rgb Fan Alma Aliexpress

Daha fazla bedava alma yöntemleri gelsin mi?

• Oy kullanan toplam üye
    57
Son düzenleme:
Aliexpress uygulamasına giriyoruz ana menüden kes onu bölümüne giriyoruz fiyata vergi dahil değildir. hesabınız yeni hesap olması gerekiyor yeni hesap açarak alabilirsiniz ürünü. daha detaylı olarak bu konuda anlattım bu konuya bakabilirsiniz. https://forum.donanimarsivi.com/konu/aliexpress-bedava-ueruen-alma-kes-onu-kampanyasi.310097/
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Güzeeeel

Beleşe verseler almam alsam da birinize veririm. 36 cfm diyo faydadan çok zararı olur bunun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başka bir ürün almak daha mantıklı
Tamam o zaman 8 kuruşa bakkaldan sakız isteyim 15 kuruşuda sonra veririm kasama takarım sağol :)

Beleşe verseler almam alsam da birinize veririm. 36 cfm diyo faydadan çok zararı olur bunun

Sakız bile yok

Ben alırım ama kasayı takarmıyım bilmiyorum ya satarım yada kötü bir kasa yaparım oraya takarım yada birine veririm yada saklarım

Tamam o zaman 8 kuruşa bakkaldan sakız isteyim 15 kuruşuda sonra veririm kasama takarım sağol :)
Ben diyeceğimi dedim alıp almamak sana kalmış? Ben bedava olsa bile almam ki almıyorum da. O fanlar anca anlık mutlu eder sizi. 1 ay sonra üzülmeye başlarsınız. 6 kere bu hataya düştüm ben.

Ben alırım ama kasayı takarmıyım bilmiyorum ya satarım yada kötü bir kasa yaparım oraya takarım yada birine veririm yada saklarım
Türkiye de 28 liraya satılıyordu sanırsam. Ben 1 liraya 3 tane aldıydım kampanyadan. Birini kuzenime verdim 1 tanesi yandı 1 tanesi de çöpe attım

Ben diyeceğimi dedim alıp almamak sana kalmış? Ben bedava olsa bile almam ki almıyorum da. O fanlar anca anlık mutlu eder sizi. 1 ay sonra üzülmeye başlarsınız. 6 kere bu hataya düştüm ben.
Tamam anladım ama aradığım cevap bu değildi teşekkürler

Geri