Bedava Subnautica 2 (?)

XanthiN

Kategori Moderatörü
Reaksiyon skoru
1,761
XBOX app'ta Subnautica 2 yazıp aratın, mağazada iki versiyonu var. 2. seçenekteki normal 1050₺ satılan versiyon (web görünüm) fakat ilk seçenektekine tıkladığınızda bir "al" butonu göreceksiniz. Web görünümünden bakıldığında bunun için "ücretsiz deneme" diyor fakat oyunun normalde bir demo versiyonu yok. Bu şekilde alıp indirenler bir kısıt olmadan normal oynandığını raporlamış. Denemek isteyen bakıp bizi de aydınlatabilir.

1778788189950.webp

XBOX app'ı açın, Subnautica 2 yazıp aratın, mağazada 2 tane versiyonu var. 2. seçenekteki normal 1050₺ satılan versiyon (web sayfası) fakat ilk seçenektekine tıkladığınızda görseldeki gibi bir ücretsiz "al" butonu göreceksiniz. Web sayfasından bakıldığında bunun için "ücretsiz deneme" diyor fakat oyunun normalde bir demo versiyonu yok. Bu şekilde alıp indirenler bir kısıt olmadan normal oynandığını raporlamış. Denemek isteyen bakıp bizi de aydınlatabilir.

Alıntıyı görüntüle
1778788575750.webp

bende bu şekilde ücretsiz deneme yazmakta. ne kadar sürelik acaba ama.

bende bu şekilde ücretsiz deneme yazmakta. ne kadar sürelik acaba ama.
Yazdığımı güzel okudun mu? Aynı şeyi söyledim. Web'den bakarsan böyle evet, app'ta bu yazmıyor ve buradan indirenler normal oynanıyor diyor.

1778788783531.webp

Yazdığımı güzel okudun mu? Aynı şeyi söyledim. Web'den bakarsan böyle evet, app'ta bu yazmıyor ve buradan indirenler normal oynanıyor diyor.

Alıntıyı görüntüle
bende farkettiyseniz sonda cümleye ne kadar sürelik acaba diye soru şeklinde koydum. boşuna agresifleşmek yerine sizde yazdığımı okusaydınız keşke. bedava verecek halleri yok illaki süresi vardır.

XBOX app'ta Subnautica 2 yazıp aratın, mağazada iki versiyonu var. 2. seçenekteki normal 1050₺ satılan versiyon (web görünüm) fakat ilk seçenektekine tıkladığınızda bir "al" butonu göreceksiniz. Web görünümünden bakıldığında bunun için "ücretsiz deneme" diyor fakat oyunun normalde bir demo versiyonu yok. Bu şekilde alıp indirenler bir kısıt olmadan normal oynandığını raporlamış. Denemek isteyen bakıp bizi de aydınlatabilir.

Alıntıyı görüntüle
bende de al var ama tıkladığım zaman zaten sahipsiniz diyor

"Ücretsiz deneme" ile kastedilen, şu konuda paylaştığım Steam oyunları gibi "full sürümü x güne kadar yada x saat boyunca oynayın" şeklinde süre yada gün limitli olabilir. Normalde herhangi bir demosu bile (içerik olarak kırpılmış) olmadığı için, buna da ihtimal vermiyordum aslında ama bu olabilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ne kadar sürelik acaba diye soru şeklinde koydum. illaki süresi vardır.
%90 haklısın. Gerçi XBOX'un geçmişte yaptığı o kadar çok hata, bedava veya bedavaya yakın dağıttığı şey varki her şey olabilir.

Bahsettiğiniz app bilgisayar için mi? Android 'de böyle bir ekran var.

1000106925.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,976
Üyeler
195,484
Son üye
asikyazgan
Geri