Neler Yeni

Bedava win 10 etkinleştirme

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
841
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Ben yaptım gayet güvenilir hocam. Öneririm :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Salih Sarıgüzel
Böylesi o kaçak göçek kodlardan daha iyi dostum insanları yanlış bilgilendirme lütfen !
kaçak küçek kod mu ne yazmışım oraya iyi oku güvenilir satıcı ve mağazadan oem veya dijital key
Mesaj otomatik birleştirildi:

Böylesi o kaçak göçek kodlardan daha iyi dostum insanları yanlış bilgilendirme lütfen !
pardon ya sizin girdiğiniz kod microsoft onaylı değil mi herşeyi çok biliyorsunuz

Shlimazl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Ömer Faruk Sarı
kaçak küçek kod mu ne yazmışım oraya iyi oku güvenilir satıcı ve mağazadan oem veya dijital key
OEM kaçak göçekdir resmi bi oluşuma belli bir sayı kadar gönderilir arta kalan da bize kakalanır

pardon ya sizin girdiğiniz kod microsoft onaylı değil mi herşeyi çok biliyorsunuz
Evet en azından OEM kodlara güvenilir demiyorum sizden fazla şey bildiğim belli

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Bilader korsana girmiyor mu bu

abdmtlcn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Abdullah

oem keyler de resmi değil ha beleş ha paralı ne fark eder ki?

Bilader korsana girmiyor mu bu
valla herkes kullanıyor konu duruyo aylardır

Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Salih Sarıgüzel
OEM kaçak göçekdir resmi bi oluşuma belli bir sayı kadar gönderilir arta kalan da bize kakalanır

Evet en azından OEM kodlara güvenilir demiyorum sizden fazla şey bildiğim belli
ihtiyaç fazlası kod satışa çıkarılıyor neticede en azından ne olduğu belli, herkesin kodu kendine ayrı ve anakarta gömülüyor eğer şahıs firması değilsen bu bir sorun teşkil etmiyor

Shlimazl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Ömer Faruk Sarı
ihtiyaç fazlası kod satışa çıkarılıyor neticede en azından ne olduğu belli, herkesin kodu kendine ayrı ve anakarta gömülüyor eğer şahıs firması değilsen bu bir sorun teşkil etmiyor
Teknolojiyi kullanarak kendimiz yapabiliyoruz niye insanların artığını kullanalım ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Salih Sarıgüzel
Teknolojiyi kullanarak kendimiz yapabiliyoruz niye insanların artığını kullanalım ?
kendi ürettiğin kodu mu kullanıyorsun yapmayın Allah aşkına windows 10 ücretsiz etkinleştirme paylaşımını okudum adam tek tek yazmış yazılacak kodları kendiniz bir kod üretmiyorsunuz herkes kendi bildiği yolu tercih edebilir ama dediğim gibi aldığınız bilgisayarlara binlerce lira veriyorsanız, 20-30 lira verecek gücü vardır yani en azından nereden geldiği belli ve kişiye özel herkesin kodu ayrı yıllardır tecrübe ettiğim yöntemi kalkıp burada yok yasal değilmiş bilmem ne asıl sizin yönlendirdiğiniz yol ve kod yasal değil ben bunu microsoft türkiye mail ile bildirsem bütün aynı kodu girenlerin bir anda windows 10 etkinleştirmeleri iptal olur mu olmaz mı ?
Home: TX9XD-98N7V-6WMQ6-BX7FG-H8Q99

Home N: 3KHY7-WNT83-DGQKR-F7HPR-844BM

Home (Country Specific): PVMJN-6DFY6-9CCP6-7BKTT-D3WVR

Home (Single Language): 7HNRX-D7KGG-3K4RQ-4WPJ4-YTDFH

Professional: W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX

Professional N: MH37W-N47XK-V7XM9-C7227-GCQG9

Enterprise: NPPR9-FWDCX-D2C8J-H872K-2YT43

Enterprise N: DPH2V-TTNVB-4X9Q3-TJR4H-KHJW4

Education: NW6C2-QMPVW-D7KKK-3GKT6-VCFB2

Education N: 2WH4N-8QGBV-H22JP-CT43Q-MDWWJ

Enterprise 2015 LTSB: WNMTR-4C88C-JK8YV-HQ7T2-76DF9

Enterprise 2015 LTSB N: 2F77B-TNFGY-69QQF-B8YKP-D69TJ

Enterprise 2016 LTSB: DCPHK-NFMTC-H88MJ-PFHPY-QJ4BJ

Enterprise 2016 LTSB N: QFFDN-GRT3P-VKWWX-X7T3R-8B639

Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Salih Sarıgüzel

2Pac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Furkan
İşe yarıyor sorunsuz çalışır

El-Bâbin_Şubin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
kendi ürettiğin kodu mu kullanıyorsun yapmayın Allah aşkına windows 10 ücretsiz etkinleştirme paylaşımını okudum adam tek tek yazmış yazılacak kodları kendiniz bir kod üretmiyorsunuz herkes kendi bildiği yolu tercih edebilir ama dediğim gibi aldığınız bilgisayarlara binlerce lira veriyorsanız, 20-30 lira verecek gücü vardır yani en azından nereden geldiği belli ve kişiye özel herkesin kodu ayrı yıllardır tecrübe ettiğim yöntemi kalkıp burada yok yasal değilmiş bilmem ne asıl sizin yönlendirdiğiniz yol ve kod yasal değil ben bunu microsoft türkiye mail ile bildirsem bütün aynı kodu girenlerin bir anda windows 10 etkinleştirmeleri iptal olur mu olmaz mı ?
10 tl ye aldığın kod yasal mı bu yaptığımızla aynı şey

abdmtlcn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Abdullah
anlamıyorlar üstadım hala kalkıp şu ücretsiz etkinleştirmeyi savunuyorlar gerçekten akıl alır gibi değil
sende satıcı gibi para verip key almamızı istiyorsun herkes ne isterse onu yapar bedava varken niye para verelim ki?
iki yöntemde yasal değil bir şey farketmiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,350
Üyeler
163,477
Son üye
ogiixd
Top Bottom