kaçak küçek kod mu ne yazmışım oraya iyi oku güvenilir satıcı ve mağazadan oem veya dijital keyBöylesi o kaçak göçek kodlardan daha iyi dostum insanları yanlış bilgilendirme lütfen !
pardon ya sizin girdiğiniz kod microsoft onaylı değil mi herşeyi çok biliyorsunuzBöylesi o kaçak göçek kodlardan daha iyi dostum insanları yanlış bilgilendirme lütfen !
OEM kaçak göçekdir resmi bi oluşuma belli bir sayı kadar gönderilir arta kalan da bize kakalanırkaçak küçek kod mu ne yazmışım oraya iyi oku güvenilir satıcı ve mağazadan oem veya dijital key
Evet en azından OEM kodlara güvenilir demiyorum sizden fazla şey bildiğim bellikaçak küçek kod mu ne yazmışım oraya iyi oku güvenilir satıcı ve mağazadan oem veya dijital key
Mesaj otomatik birleştirildi:
pardon ya sizin girdiğiniz kod microsoft onaylı değil mi herşeyi çok biliyorsunuz
oem keyler de resmi değil ha beleş ha paralı ne fark eder ki?kaçak küçek kod mu ne yazmışım oraya iyi oku güvenilir satıcı ve mağazadan oem veya dijital key
pardon ya sizin girdiğiniz kod microsoft onaylı değil mi herşeyi çok biliyorsunuz
valla herkes kullanıyor konu duruyo aylardırBilader korsana girmiyor mu bu
ihtiyaç fazlası kod satışa çıkarılıyor neticede en azından ne olduğu belli, herkesin kodu kendine ayrı ve anakarta gömülüyor eğer şahıs firması değilsen bu bir sorun teşkil etmiyorOEM kaçak göçekdir resmi bi oluşuma belli bir sayı kadar gönderilir arta kalan da bize kakalanır
Evet en azından OEM kodlara güvenilir demiyorum sizden fazla şey bildiğim belli
Teknolojiyi kullanarak kendimiz yapabiliyoruz niye insanların artığını kullanalım ?ihtiyaç fazlası kod satışa çıkarılıyor neticede en azından ne olduğu belli, herkesin kodu kendine ayrı ve anakarta gömülüyor eğer şahıs firması değilsen bu bir sorun teşkil etmiyor
kendi ürettiğin kodu mu kullanıyorsun yapmayın Allah aşkına windows 10 ücretsiz etkinleştirme paylaşımını okudum adam tek tek yazmış yazılacak kodları kendiniz bir kod üretmiyorsunuz herkes kendi bildiği yolu tercih edebilir ama dediğim gibi aldığınız bilgisayarlara binlerce lira veriyorsanız, 20-30 lira verecek gücü vardır yani en azından nereden geldiği belli ve kişiye özel herkesin kodu ayrı yıllardır tecrübe ettiğim yöntemi kalkıp burada yok yasal değilmiş bilmem ne asıl sizin yönlendirdiğiniz yol ve kod yasal değil ben bunu microsoft türkiye mail ile bildirsem bütün aynı kodu girenlerin bir anda windows 10 etkinleştirmeleri iptal olur mu olmaz mı ?Teknolojiyi kullanarak kendimiz yapabiliyoruz niye insanların artığını kullanalım ?
Home: TX9XD-98N7V-6WMQ6-BX7FG-H8Q99
Home N: 3KHY7-WNT83-DGQKR-F7HPR-844BM
Home (Country Specific): PVMJN-6DFY6-9CCP6-7BKTT-D3WVR
Home (Single Language): 7HNRX-D7KGG-3K4RQ-4WPJ4-YTDFH
Professional: W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX
Professional N: MH37W-N47XK-V7XM9-C7227-GCQG9
Enterprise: NPPR9-FWDCX-D2C8J-H872K-2YT43
Enterprise N: DPH2V-TTNVB-4X9Q3-TJR4H-KHJW4
Education: NW6C2-QMPVW-D7KKK-3GKT6-VCFB2
Education N: 2WH4N-8QGBV-H22JP-CT43Q-MDWWJ
Enterprise 2015 LTSB: WNMTR-4C88C-JK8YV-HQ7T2-76DF9
Enterprise 2015 LTSB N: 2F77B-TNFGY-69QQF-B8YKP-D69TJ
Enterprise 2016 LTSB: DCPHK-NFMTC-H88MJ-PFHPY-QJ4BJ
Enterprise 2016 LTSB N: QFFDN-GRT3P-VKWWX-X7T3R-8B639
anlamıyorlar üstadım hala kalkıp şu ücretsiz etkinleştirmeyi savunuyorlar gerçekten akıl alır gibi değilKorsan aktivasyon yöntemlerden uzak durunuz.
10 tl ye aldığın kod yasal mı bu yaptığımızla aynı şeykendi ürettiğin kodu mu kullanıyorsun yapmayın Allah aşkına windows 10 ücretsiz etkinleştirme paylaşımını okudum adam tek tek yazmış yazılacak kodları kendiniz bir kod üretmiyorsunuz herkes kendi bildiği yolu tercih edebilir ama dediğim gibi aldığınız bilgisayarlara binlerce lira veriyorsanız, 20-30 lira verecek gücü vardır yani en azından nereden geldiği belli ve kişiye özel herkesin kodu ayrı yıllardır tecrübe ettiğim yöntemi kalkıp burada yok yasal değilmiş bilmem ne asıl sizin yönlendirdiğiniz yol ve kod yasal değil ben bunu microsoft türkiye mail ile bildirsem bütün aynı kodu girenlerin bir anda windows 10 etkinleştirmeleri iptal olur mu olmaz mı ?
sende satıcı gibi para verip key almamızı istiyorsun herkes ne isterse onu yapar bedava varken niye para verelim ki?anlamıyorlar üstadım hala kalkıp şu ücretsiz etkinleştirmeyi savunuyorlar gerçekten akıl alır gibi değil