Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Yurtiçinden gayet memnunum ama sürat kargoyla başım belada.Yurtiçi kargoyu kötüleyenler var ama bence en iyisi hiç sorun yaşamadım şu ana kadar ama sürat kargo...
benimde siparişim 1.5 haftadır yok elazığa gelecek şey giresunda kurye dağıtımında gösteriliyorAh sürat kargo. İstanbul'dan Bursa'ya gelecek olan kargoyu Adıyaman'a götürüp ordan Bursa'ya getiren tek şirket sanırım. Ayrıca tekrar İstanbul'dan bir ürün gelicek 1 haftadır bekliyorum. Hiç memnun değilim bu son alışverişimdi artık!
mng kargo çok kötü bir masa siparişi verdim izmir istanbul hala kargolanan şubede bekliyor 1 hafta geçti bekliyoruz halaSevdiğiniz kargo firmaları hangisi? Benim tercihim Yurtiçi
En iyisi yurtiçi bence.mng kargo çok kötü bir masa siparişi verdim izmir istanbul hala kargolanan şubede bekliyor 1 hafta geçti bekliyoruz hala
Şuana kadar hiçbir kargo firması ile sorun yaşamadım. Genelde 2-3 günde geliyor. HB Jet ile 24 saatte geliyor. Sanırım fazla şansılıyım. Ama yine de PTT önermem.Sevdiğiniz kargo firmaları hangisi? Benim tercihim Yurtiçi
Hocam benimde Sürat kargoyla bir maceram var 29 şubatta n11 380TL ye Rampage KB-R96 Ultimate sipariş verdim ve 31 Nisandan beri oturduğum ilçeye çokta uzak olmayan bir merkezde (max 25km) 21 gün bekletildi. Arayıp sorduğumda oturduğum ilçeye haftada sadece 1 gün (salı) dağıtıma çıkıldığını söyledir ve 3 salı geçmesine rağmen getirmediler yaklaşık 5 kere müşteri hizmetlerini aradım ve hep şube ve kargo şikayeti oluşturabiliriz dediler ve tamam oluşturun dedim ama hiçbir işe yaramadı sonuç siparişi iptal ettim ve geçen hafta trendyoldan yeniden aldım 420TL ye yani hem o beklediğim süreçte 40TL zarara girdim hem de kargo firması yine Sürat Kargo Gerçekten insanın sabrını sınıyorlar velhasıl kelam sürat kargo en berbat firmadırAh sürat kargo. İstanbul'dan Bursa'ya gelecek olan kargoyu Adıyaman'a götürüp ordan Bursa'ya getiren tek şirket sanırım. Ayrıca tekrar İstanbul'dan bir ürün gelicek 1 haftadır bekliyorum. Hiç memnun değilim bu son alışverişimdi artık!