123kral14
80+ Silver
Çekiliş, çark.Neden parayla birine abone olursun ben onu hayla anlamadım ama neyse.
Çekiliş, çark.Neden parayla birine abone olursun ben onu hayla anlamadım ama neyse.
hâlâ*Hala*
İnsanların parası biz karışamayız
yanlış düzeltmiş o da zatnbeni düzeltme en sevmediğim insan tipidir.
Hayır twich yayıncılar sözleşmesine göre bir miktarı var jahrein örneğin 2dolar kazanıyor sub başı amazon prime oluncaya böyleydiSiz 10 TL'ye abone olduğunuzda yayıncının eline geçen miktar 60 cent gibi komik bir rakam oluyor.
Elinizde 10 TL varsa ve yayıncıya maddi olarak gerçekten destek olmak istiyorsanız 10 TL ile direkt bağış yapabilirsiniz en azından Twitch değil de yayıncı kazanır.
para ?@sefababa @spraw3666 neden üzgün attınız?
aslıda 8/1 gibi bi şey alacaklarYayıncılar yaşadı he
TDK sözlüğümü kesildiniz başıma? klavyede şapkalaı a'yı nasıl yapıcağımı bile bilmiyorumhâlâ*
Mesaj otomatik birleştirildi:
yanlış düzeltmiş o da zatn
Benim izlediğim yayıncı bağış kabul etmiyor hüüğSiz 10 TL'ye abone olduğunuzda yayıncının eline geçen miktar 60 cent gibi komik bir rakam oluyor.
Elinizde 10 TL varsa ve yayıncıya maddi olarak gerçekten destek olmak istiyorsanız 10 TL ile direkt bağış yapabilirsiniz en azından Twitch değil de yayıncı kazanır.
Kayabaşı var mı internette en az 1 dolar yazıyorduSiz 10 TL'ye abone olduğunuzda yayıncının eline geçen miktar 60 cent gibi komik bir rakam oluyor.
O kadar incik boncuk meselesine takılıp düzeltme yaparkenhâlâ*
Mesaj otomatik birleştirildi:
yanlış düzeltmiş o da zatn
Dostum ben yazım yanlışlarını önemseyen bir insan değilim, bilerek eksik koydum. Sen önemsiyorsun galiba o zaman düzgün yaz. Ayrıca incik boncuk değil 2 farklı kelime hala ve hâlâ.O kadar incik boncuk meselesine takılıp düzeltme yaparken
Kelime içindeki harfi marsa göndermek nasıl bir duygu ?
ctrl 3 + a şeklinde yapılıyor. Ayrıca ben sana bir şey demedim ki.TDK sözlüğümü kesildiniz başıma? klavyede şapkalaı a'yı nasıl yapıcağımı bile bilmiyorum