Twitch BEKLENEN ÖZELLİK GELDİ! Aylık 9.90'a istediğiniz bir kanala abone olabilirsiniz.

Prime adamdır :d

Yayıncılar yaşadı he

Siz 10 TL'ye abone olduğunuzda yayıncının eline geçen miktar 60 cent gibi komik bir rakam oluyor.
Elinizde 10 TL varsa ve yayıncıya maddi olarak gerçekten destek olmak istiyorsanız 10 TL ile direkt bağış yapabilirsiniz en azından Twitch değil de yayıncı kazanır.
Hayır twich yayıncılar sözleşmesine göre bir miktarı var jahrein örneğin 2dolar kazanıyor sub başı amazon prime oluncaya böyleydi

hâlâ*
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yanlış düzeltmiş o da zatn
TDK sözlüğümü kesildiniz başıma? klavyede şapkalaı a'yı nasıl yapıcağımı bile bilmiyorum

Prime ile yan hesaba abone olursam ne olur

Siz 10 TL'ye abone olduğunuzda yayıncının eline geçen miktar 60 cent gibi komik bir rakam oluyor.
Elinizde 10 TL varsa ve yayıncıya maddi olarak gerçekten destek olmak istiyorsanız 10 TL ile direkt bağış yapabilirsiniz en azından Twitch değil de yayıncı kazanır.
Benim izlediğim yayıncı bağış kabul etmiyor hüüğ

Kayabaşı var mı internette en az 1 dolar yazıyordu

O kadar incik boncuk meselesine takılıp düzeltme yaparken
Kelime içindeki harfi marsa göndermek nasıl bir duygu ?
Dostum ben yazım yanlışlarını önemseyen bir insan değilim, bilerek eksik koydum. Sen önemsiyorsun galiba o zaman düzgün yaz. Ayrıca incik boncuk değil 2 farklı kelime hala ve hâlâ.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

TDK sözlüğümü kesildiniz başıma? klavyede şapkalaı a'yı nasıl yapıcağımı bile bilmiyorum
ctrl 3 + a şeklinde yapılıyor. Ayrıca ben sana bir şey demedim ki.

Geri