Bence saçma neden birine para ile abone olursun ki?Destek, ya da chatte kuul görünmek Bazı kanalların emoteları güzel oluyor. Caps lock la yazabiliyon. Discordda özel rolün oluyor kuul oluyon yine.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Twitchte istediğin bir yayıncıya abone olabiliyorsun. Önceden 38 Liraydı şu an 9 liraya düştü.
Aynen yayıncıların kazancı düşüyor.Siz 10 TL'ye abone olduğunuzda yayıncının eline geçen miktar 60 cent gibi komik bir rakam oluyor.
Elinizde 10 TL varsa ve yayıncıya maddi olarak gerçekten destek olmak istiyorsanız 10 TL ile direkt bağış yapabilirsiniz en azından Twitch değil de yayıncı kazanır.
Adam ya .Siz 10 TL'ye abone olduğunuzda yayıncının eline geçen miktar 60 cent gibi komik bir rakam oluyor.
Elinizde 10 TL varsa ve yayıncıya maddi olarak gerçekten destek olmak istiyorsanız 10 TL ile direkt bağış yapabilirsiniz en azından Twitch değil de yayıncı kazanır.
Hmm Twitch kullanmıyorum bana gereksiz geliyor niye biryerini koltuğa koyup video izleyen yada oyun oynayan birien para verisin ama herkesin para harcama alışkanlığı farklı dünyada çok para dökenler var bu insanlaraDestek, ya da chatte kuul görünmek Bazı kanalların emoteları güzel oluyor. Caps lock la yazabiliyon. Discordda özel rolün oluyor kuul oluyon yine.
Twitch ne kazancak knk 10 liranın içinde hepsi var işteAdam ya .
Buarada cidden 60 cent mi?
5 lira yani...
Yine de 25k abonen varsa iyi para.Adam ya .
Buarada cidden 60 cent mi?
5 lira yani...
Zaten gelişmiş olan bir kanala değil de, gelişmeye ihtiyacı olan bir kişiye abone olmak mantıklı değil mi?Neden parayla birine abone olursun ben onu hayla anlamadım ama neyse.
artık Tuğkan abi 40kYine de 25k abonen varsa iyi para.
beni düzeltme en sevmediğim insan tipidir.Hala*
Ben zaten büyük kanalları takip etmiyorum ya. Galiba en yüksek takipçiye sahip takip ettiğim yayıncının 30k takipçisi var 200 kişi falan geliyor yayınlarına.Zaten gelişmiş olan bir kanala değil de, gelişmeye ihtiyacı olan bir kişiye abone olmak mantıklı değil mi?
W-WOW dostum ben bunları neden düşünemedim acaba hiç aklıma gelmemişti bunlarchat abone moddayken yazabilmek, abone çekilişlerine katılabilmek
Forumda İmla Kurallarını Biraz Esnetsek de burası bir forum ,beni düzeltme en sevmediğim insan tipidir.