Neler Yeni

Beklentiniz karşılanmadı diye üzülmeyin :D

mertyılmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Mert
Kardeşim eşeğe eşek değilde at muamelesi gösterirsen eşek kendini at zanneder ve hayal kırıklığına uğrar,Ben sen üzülme diye söyledim.Bu arada kim senin dinine küfretti.
Dostum sen daha kullandığım kelimenin deyim olup olmadığını kavrayamıyorsun burada iletişim kurmaya çalışıyorsun iyi niyetini de alıp posttan gidebilirsin bu kadar sıkıntı ettiysen kendine :D

AjeosSi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Abdullah bey hiçbir zaman herkesi memnun etmeye çalışmadı edemez de zaten. Öyle bir kitle var ki her çıkan sistemi bir şekilde bilip bilmeden eleştiriyor ve sonrasında komik bir şekilde o sistemi satın alıyorlar. Beğenmedim diye saçma sapan konu açanların yarısı sistemi satın aldı. O kadar eminim ki buna.
bu sistemi orda da2-forum diye abdullah abimiz açmış parça parça alıncada fiyat bayabi yüksek çıkıyor
peki sormak istediğim soru şu başkalarıda yapamazmı aynı abdullah abi gibi istedikleri parçaları seçip 1500 tl gibi indirimli alamazlarmı?

mertyılmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Mert
Aynen kankam işin magazinindeyim ondan dolayı saçma sapan başlıklar açıyorum. Hala ifade edemediğinizin farkında değilsiniz. Bu çok sebepten olur anlayışla karşılayıp daha fazla yazmak istemiyorum. Buna zorlamayın beni. Gerek yok. Kişisel tartışmalara götürmek için doğru yer burası değil. Daha uygun yerler var.
Dostum zorlansan ne zorlanmasan ne sistem çıktı olay bitti şimdi beklediğin sistemi hayal etmeye devam et çıkınca da alırsın

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
bu sistemi orda da2-forum diye abdullah abimiz açmış parça parça alıncada fiyat bayabi yüksek çıkıyor
peki sormak istediğim soru şu başkalarıda yapamazmı aynı abdullah abi gibi istedikleri parçaları seçip 1500 TL gibi indirimli alamazlarmı?
Hayır.

AjeosSi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

Berat123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat
Dostum sen daha kullandığım kelimenin deyim olup olmadığını kavrayamıyorsun burada iletişim kurmaya çalışıyorsun iyi niyetini de alıp posttan gidebilirsin bu kadar sıkıntı ettiysen kendine :D
Ben senin nerede diine küfrettim sen onu söyle,Ya da kim etti.Kalanı şu an beni alakadar etmez,cevabını gayet iyi aldın.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,889
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Başlığı değiştirirsen sevinirim

Berat123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat
Bak işte on numara demek oyuncağın elinde sevindim adına. Oyuncağını daha yararlı şeylerde kullanman dileğiyle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dinime küfür eden müslüman olmasa yazısını google amcamıza yazıp bir bakar mısın ne anlama geldiğini?
Ben mi dedim kardeşim,öyle bişey dememişim.Kim dedi bunu.

mertyılmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Mert

Alikara41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Ali karakus
Alıntıyı görüntüle
Zaten hali hazırda böyle bir sistemi alabiliyorsunuz.
Eline sağlık🙋‍♂️. Bu fiyat bandında bu özellik var zaten hala düşük bütçe gelmedi diye kkonu uzuyor.Nvidia bandında 2060 a eşdeğerekran kartı, ryzen 3600 m2 ssd v. S. Bu fiyata yok.Adam iyi sistem yaptı, ucuzu zaten var daha yükseğini isteyen de beklesin ne diyim.

mertyılmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Mert

Calibery

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Kadir Yılmaz
Sistemi bekleyen yüzlerce kişi olabilir istediklerini alamamış olabilirler evet iyi de bir düşünün bunu bu adam isteyerek mi yaptı diye zaten herkesi memnun etmek imkansız da siz biraz istediği oyuncak alınmayınca ağlayan bebeklere benziyorsunuz be 😂
Neden dalga geçiyorsun durumumuz yok diye mi ? Pp ne bakıyorumda keşke yanımda olsan dip dibe bu konuyu tartişsak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,736
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom