Olay Belçika'nın zelzate te oluyor.
Buda başka bir görüntü yer aynı.
Buda başka bir görüntü yer aynı.
Bencede yașamayı haketmiyor bu mahlukatlar.Dünyadaki tüm arapları yok etsek daha yaşanabilir bir yer olur
Kuzey afrika araplarından diye biliyorum yine hiç şaşırtmıyorlar dünyanın her yerinde rahatsızlık veriyorlar çoğunluğu.Dünyadaki tüm arapları yok etsek dünya daha yaşanabilir bir yer olur
Büyük kapışma kaçınılmaz olur bu sıra baya zaten yine hortladılar yok taciz vs. falan toplanmasa halk daha fazla yüz bulacaklar. Bari arada götürseler bazılarını toprağa şekil ortaya koyulsa.bunlar kültürsüz medeniyetsizler yarın öbür gün bize ne yaparlar kimsenin fikri var mı hele hele " fakirlik yüzünden " geliyorlar ama olay çıkartmasını bela olmasınıda iyi biliyorlar arap illeti hiç bir zaman iyi bir millet olamadı hep başkalarına zarar verdiler şimdi de kültürsüzlüklerini yayıorlar
öldürseler hak veririm ha zaten ya göndericez ya da asimile edicez edebimiz kültürümüz ile yoksa bela bela olacak
ben zaten halkmızınn böyle şeyler olursa sessiz kalmayacağını düşünmüyorum zaten aşırı tepki göstersek devlet el atıyor ama gönderilmeleri lazım mühim olan oBüyük kapışma kaçınılmaz olur bu sıra baya zaten yine hortladılar yok taciz vs. falan toplanmasa halk daha fazla yüz bulacaklar. Bari arada götürseler bazılarını toprağa şekil ortaya koyulsa.
Öyle maalesef uzun adam turşularını kurmak istiyor din kardeşlerimizin kendi ülkesi bile geri istiyor artık.ben zaten halkmızınn böyle şeyler olursa sessiz kalmayacağını düşünmüyorum zaten aşırı tepki göstersek devlet el atıyor ama gönderilmeleri lazım mühim olan o
bari işe yaraslar kalsınlar diyecemde zararlar hepsi bugün istanbulun güzelliğini bu 10 çocuklu kültürsüzler bozuyor
Gorselde afrikali var videodaki arap???İkiyüzlü olmamak lazım
Diğeri savaşarak alıyor diğeri göç ederek istila ediyor alttaki işin garip tarafı şeriatta istiyor.İkiyüzlü olmamak lazım