Gif Man
80+ Gold
Yeni Fark EtmedimkiYeni fark etmen şaşırtıcı
Yeni Fark EtmedimkiYeni fark etmen şaşırtıcı
Adam osmanlı ilk yıllarında yapsaydı demiş şuan hiç bir millete bunu yapamazsın o ayrı. Ama o zamanlar milliyetçilik ön planda değilken sadece din bağlarıyla bağlı topluluklar varken kolayca bir toplumu kendi devlet yapına adapte edebilirsin. 600 yıl o yıllarda insanlar max 60 yaşıyor desek 10 kuşak yani 10 kuşakta rahatlıkla bir milletin benliğini yok edip Osmanlıcı kafa türüne sokabilirlerdi. Milliyet dediğimiz olgu kuşaktan kuşağa aktarılan bir yapı değil midir zaten?Sacmaliktan baska bisey degil bu dediğin. Aynisini şuan kürtlere yaptılar sen türksün türküm diyeceksin dediler sonuc ne kadar kürt varsa en az yarısı bu ülkeye düsman. Biseyi dayatip diretemezsin. Yapmasi hereken Denetimli serbestlik gibi belli sınırlar içerisinde serbest birakmak
Ortada manipülasyonun dik alası var , benim mesajımın bir cümlesini alıntılayıp devamındaki soruya cevap vermemenden belli manipülasyon olduğu.Sen de çok iyi anladın ki mesaj şu "Filistinliler veya o bölgedeki çeşitli inançlardan insanlar atıyorum 10 hektar toprak sattıysa sattı sen de aldın buraya kadar tamam , neden hala satın alamadığın 100 misli toprakları evleri gasp edip çoluk çocuk insanları katlediyorsun" bunu sordurmamak yahudiye kalkan olmak için manipülasyon var , senin ve videosu paylaşılan ateist görünümlü islam düşmanlarının da gönlü kafirden yana konu bu kadar basit.Gidip Araştırabilirsin , Ortada Manipilasyon Yok !
Ben Günümüzden Kast Etmiyordum Zaten Eskiden Toprak Satma Olayı Var Olduğunu Söylüyorum .neden hala satın alamadığın 100 misli toprakları evleri gasp edip çoluk çocuk insanları katlediyorsun" bunu sordurmamak yahudiye kalkan olmak için manipülasyon var , senin ve videosu paylaşılan ateist görünümlü islam düşmanlarının da gönlü kafirden yana konu bu kadar basit.
Onun kitabını şirketler satmıyordur zaten para etmez diyeİdeoloji pompalanmayan objektif bir kitap hakkında ön yargısız olmanızı beklerdim. Fesli kadir'in kitaplarından biri değil.
Benim ilk mesajım çok açık manipülasyon yapan ilber ,onu korucam diye de sonra manipülasyon yapan sensin.Sıcak fırsat bölümünü daha fazla kirletmeye gerek yok,Allah selamet versin.Ben Günümüzden Kast Etmiyordum Zaten Eskiden Toprak Satma Olayı Var Olduğunu Söylüyorum .
Yani Demek İstediğim Manipilasyon Oydu Satılmıyordu Algısı Yoktu Yani
Olayı Çok Güzel Kendine Çektin .
Benim Onu Koruduğumu Nerden Çıkardın Adam Doğru Söylüyordu Toprak Sattığı Konusunda .Benim ilk mesajım çok açık manipülasyon yapan ilber ,onu korucam diye de sonra manipülasyon yapan sensin.Sıcak fırsat bölümünü daha fazla kirletmeye gerek yok,Allah selamet versin.
II. Abdülhamid Han = Adnan Oktar
Bilinen en az 13 tane eşi var Müslüman bile değil
Müslüman bile değil
Adnan Oktar kılıklı bilinen en az 13 tane eşi var Müslüman bile değilOsmanlının ayakta kalmasını ve müslümanların zarar görmemesi için topraklarından feragat ettiğini bilmeden yorum atmak kolay :/