Ben başarısız biri miyim?

Her şeyi bu kadar takarak bu hayatı yaşayamazsın kanka sal biraz. Ayrıca birinin bişeyi eleştirmek için aynı şeyleri yapmasına, aynı başarıları almasına gerek yok.

Ya tamam manevi olarak belki ama yukarıda yazdım maddi başarıma saldırmış.
Birde oradan o sonuç çıkarmanız yanlış çünkü evet takıyorum bu ön yargılı,boş, toksik ,bir gerçekliği olmayan yorumları.
Yaşım 16 fakat 50 de olsam takarım zaafım bu benim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler argo kullanmaya değmez.
Takmayacaksın kardeşim zaaflarına yenilmeyeceksin yoksa hiç bir şekil de başarı olamazsın. Yaşım 24 çalışmıyorum borsa oynuyorum akrabalarının hepsi arkamdan konuşuyor. Bu niye çalışmıyor bu niye böyle yapmıyor diye. Ben bunların dediğini yapsam yada dediklerini kafama taksam hiç bir yere gelemem. Olayın iç yüzünü ailem bildiği için hiç bir sıkıntı yok. Ve istediğim herşeyi alabiliyoruz ve bu onları aşırı decerede rahatsız ediyor arkamdan konuşuyorlar. Demem o ki yaptığım işi söylesem herkes susacak oo felan diyecek. (bu arada burada söyledim çünkü kimse beni tanımıyor)
Onların dediklerini yapsam kafama taksam şu anda normal bi ilde çalışıyor olurdum ve istediğim her şeyi belki de alamaz olucaktım.

Herkesi kafaya takıp üzüleceksen evet kendini "bu" konuda başarısız görebilirsin. Herkesi takma boşver. Bu arada normal bir insanı dövebilirim demeni anlayamadım :D

Her şeyi bu kadar takarak bu hayatı yaşayamazsın kanka sal biraz. Ayrıca birinin bişeyi eleştirmek için aynı şeyleri yapmasına, aynı başarıları almasına gerek yok.
Birde şu varki benim sosyal ilişkerim iyi olmadığı için. Bu arkadaşda ağızı iyi laf yapıyor yani burada gelip aleyhime konu açsa %80 ni inanır, soğutur insanlardan beni,bilmem şeytan tüyü mü var ama yani dediniz gibi 1 değil yarın gelir 30 kişi sen başarısız birisin diye.
Çok kolay manipülasyon yapabiliyor aynı benim gibi ama kıskançlık tavan yapmışki elinden geleni yapıyor bu gereksiz kişi.
O bana desin 2 gün alınırım unuturum ama sürekli yapacağını ve trawma yaşatacak bir manyak bu.

Takmayacaksın kardeşim zaaflarına yenilmeyeceksin yoksa hiç bir şekil de başarı olamazsın. Yaşım 24 çalışmıyorum borsa oynuyorum akrabalarının hepsi arkamdan konuşuyor. Bu niye çalışmıyor bu niye böyle yapmıyor diye. Ben bunların dediğini yapsam yada dediklerini kafama taksam hiç bir yere gelemem. Olayın iç yüzünü ailem bildiği için hiç bir sıkıntı yok. Ve istediğim herşeyi alabiliyoruz ve bu onları aşırı decerede rahatsız ediyor arkamdan konuşuyorlar. Demem o ki yaptığım işi söylesem herkes susacak oo felan diyecek. (bu arada burada söyledim çünkü kimse beni tanımıyor)
Onların dediklerini yapsam kafama taksam şu anda normal bi ilde çalışıyor olurdum ve istediğim her şeyi belki de alamaz olucaktım.
Haklısınız,işte dediniz gibi kolay olsa ama deneyeceğim.
Çünkü öyle bir geliyorki trawma yaşatıyor çünkü bunu dediğin an bu liste geliyor aklıma ve kafamı duvara vuracak kadar deliyorum.
Bağırarak sövesim geliyor ama değmez diyip geçiyorum.
Bu arada adınıza üzüldüm keşke biraz daha insanlık bilse bu insanlar.

Biri dedi moralim çok bozuldu.
Neymiş tek Başarısı üniversitedir diye.
Şuan dersden vs. Soğdum.

İki ayrı sporda 2 madalya.
Satrançta 2. Lik madalyam var(gsb turnuvası)
Futbol okul takımı madalyası var.(sağ bektim)
2 tane yazılım dili biliyorum.(C# , python)
İlçemin en iyi 2. Lisesine gidiyorum teog puanı 460.
Okuldaki en iyi matematik bende millet permütasyon çalışırken(10 sınıf ilk konu )
Ben 2. Dereceden denklemleri bitirmiştim(sondan bir önceki konu)(hocan ile kapışır haldeydim 96 düştü karneye çünkü okuma hatası yaptım,birde hocamız hatalarımızı göstermedi belki kıskançlıktan not kırmış olabilir)
Yılda okuma alışkanlığı olmaması rağmen 50 ye yakın kitap okuyorum (evet bu önemli bir şey değil ama bana bunu diyen kişi bunu bile yapamıyor)
İq seviyem -parlak -yüksek zeka (dehanın 2 altı, deha ve çok yüksek zekadan sonra gelen)
Ortalama bir İngilizcem var,hiç çalışmadan rahat 70 vs. Alabiliyorum, ingilizce yazıları anlayabiliyorum (Wikipedia gibi vs.)
Dünya haritasının %50'sini biliyorum (tanındık ülkeler,amerika, Brezilya,italya vs.)
Tarih bilgim çok iyidir, yurtdışına çıkan ,sanat önem veren padişahlar,o zaman kurulan ilk gazete vs. Yani sanki o an yaşamış gibiyim.
Zihin sarayı, fonetik alfabe vs. Şeyleri çok iyi biliyorum ve uygulayabiliyorum.
9.sınıf yazında tyt matematik bitiren biriyim.
Günde 4 saat uyku ile aynı Elon Musk azmi ve hırsına sahibim.
Asla pes etmeyen dediğini başaran biriyim.
Giriş seviye Fransızca biliyorum ama bıraktım geride başlıyacağım (bunu saymayın)
Fizik, Almanca,kimya gibi derslerim sınıfa göre çok fazla iyi fizik 85, Almanca 97.
Peygamber Tarihini din hocalarından daha iyi biliyorum.
Telefon ve Bilgisayar donanımından orta derece anlıyorum, zamanında jarvis bile yapmaya giriştim ama vazgeçtim, bilgisayarımda ses dosyalarında hata oldu,birde ders çalışmak için devam etmedim btk akademi ile devam edeceğim.
Zamanında kick boks ve karete ile uğraştım
Normal bir insanı dövebilecek tekniğe sahibim.

Baya delirdim beyler bunların 10/1 ni yapmamış bir insan benim hakkımda nasıl böyle yorum yapıyor.
Ladjskskkdkdmsksms
Dütüt dütttt
Dütttt lütfen dürüst yorum yapar mısınız ?
Vallaha ondan duyacağıma sizde. Duyuğum başarısız biri olduğumu ama tabi bunların 10/1 ni yaptıysanız.
Ya gidecem mahkemeye vereceğim yada gidip döveceğim böyle boş gereksiz,ön yargılı bilip bilmeden benim hakkımda yorum yapılmasına çok deli oluyorum.

Çok fazla kızgınım :mad:
bu yazdıkların bana kendi egonu tatmin etme duygusu gibi geldi bu dünyada her şeyi başarabilirsin fakat böyle saçma sapan hareketlerde bulunursan başarın bir şey değiştirmez sonuçta biz insanları aşırı zeki diye değil karakteri düzgün diye seviyoruz kibar anlayışlı ve boş egolu olmadığı için fakat dostum üzgünüm senin için aynısını söyleyemeyeceğim 16 yaşındayım Aydının en iyi lisesine gidiyorum 16 yaşındayım 8 yazılım 3 işaretleme dili biliyorum Teknofest onaylı projemiz bile var ekipçe fakat bunları 3-5 yakın arkadaşım hariç kimse bilmiyordur.

bu yazdıkların bana kendi egonu tatmin etme duygusu gibi geldi bu dünyada her şeyi başarabilirsin fakat böyle saçma sapan hareketlerde bulunursan başarın bir şey değiştirmez sonuçta biz insanları aşırı zeki diye değil karakteri düzgün diye seviyoruz kibar anlayışlı ve boş egolu olmadığı için fakat dostum üzgünüm senin için aynısını söyleyemeyeceğim 16 yaşındayım Aydının en iyi lisesine gidiyorum 16 yaşındayım 8 yazılım 3 işaretleme dili biliyorum Teknofest onaylı projemiz bile var ekipçe fakat bunları 3-5 yakın arkadaşım hariç kimse bilmiyordur.
Artık herkes biliyor :D

Ayrıca insanların ağzına bakarak yaşarsan yaşayamazsın fakat bu konuyu açman bile gerçekten saçma yanlış anlama ama 9 yaşında kuzenim dahi kendisini bir şey dendiğinde bu kadar kafaya takmıyor başarılarını saymıyor.

Artık herkes biliyor :D
Mesele bilinip bilinmemesi değil keşke bunu yazmasaydım fakat arkadaş kendini çok övmüş ve görüldüğü üzere bu bir ego şişkinliği belirtisi sanki işte ben buyum millet bunu diyor kendi ne halt yemiş der gibi.

Birde şu varki benim sosyal ilişkerim iyi olmadığı için. Bu arkadaşda ağızı iyi laf yapıyor yani burada gelip aleyhime konu açsa %80 ni inanır, soğutur insanlardan beni,bilmem şeytan tüyü mü var ama yani dediniz gibi 1 değil yarın gelir 30 kişi sen başarısız birisin diye.
Çok kolay manipülasyon yapabiliyor aynı benim gibi ama kıskançlık tavan yapmışki elinden geleni yapıyor bu gereksiz kişi.
O bana desin 2 gün alınırım unuturum ama sürekli yapacağını ve trawma yaşatacak bir manyak bu.

Haklısınız,işte dediniz gibi kolay olsa ama deneyeceğim.
Çünkü öyle bir geliyorki trawma yaşatıyor çünkü bunu dediğin an bu liste geliyor aklıma ve kafamı duvara vuracak kadar deliyorum.
Bağırarak sövesim geliyor ama değmez diyip geçiyorum.
Bu arada adınıza üzüldüm keşke biraz daha insanlık bilse bu insanlar.
Valla kardeşim gram üzülmüyorum. İstediğim her şey oluyor istediğim hayatı yaşıyorum. İçlerinden birisi gelse deseki bunu nasıl yapıyorsun sonuna kadar anlatırım ama böyle arkamdan konuşup her aldığıma laf ettiklerin de daha çok seviniyorum daha çok zorlarına gidiyor 😀

Adınıza sevindim,gurur duydum.
8 yazılım dili iyimiş.
Bakın ister inanın ister inanmayın ben ego falan tatmin etmiyorum.
Çünkü ben buyum benden iyi yok vs. Kibirde yapmıyorum.
Bunları yazmadan nasıl soruyum?
Birde benim açımdan düşünün ben şuan birşeye çok kızmış ve üzülmüşüm,sen diyorsun ki ego yapmak için yazmışın
Sana kanıtlayamam ego için yazmadığımı ama sanki biraz güvensen kanıtlamama gerek kalmaz gibi.

Adınıza sevindim,gurur duydum.
8 yazılım dili iyimiş.
Bakın ister inanın ister inanmayın ben ego falan tatmin etmiyorum.
Çünkü ben buyum benden iyi yok vs. Kibirde yapmıyorum.
Bunları yazmadan nasıl soruyum?
Birde benim açımdan düşünün ben şuan birşeye çok kızmış ve üzülmüşüm,sen diyorsun ki ego yapmak için yazmışın
Sana kanıtlayamam ego için yazmadığımı ama sanki biraz güvensen kanıtlamama gerek kalmaz gibi.
Bak yanlış anlama zaten aşşağı yukarıda bu yaşta bir insan böyle şeyleri kafaya takmaz fakat uzaktan bakınca gerçekten bu konuyu açmak çok saçma duruyor sen kendini biliyorsun insanların dediğini salla gitsin ağzı olan konuşuyor önemli olsan senin kendin hakkında ne düşündüğün sence başarısızmızın sence kötü birimisin en önemlisi kendi görüşün bu hayatta biriyle yarışmak istiyorsan en iyi rakip yine sensin.

Dostlarım lütfen ego için yazdığımı düşünmeyin burada benden iyilerde vardır illaha.
Cidden ben 2 yazılım dili biliyorum ve BİR TEKNOLOJİ FORUMUNDA BENİM YAŞIM KADAR YAZILIM DİLİ BİLEN MÜHENDİS VE AKILLI HIRSLI İNSANLAR VAR. Yani sanki ego yapıyor demeniz saçma gibi,giderim ekşi sözlükte vs yaparım ego mu.
Ama ben sizden samimi bir şekilde duygularıma nasıl hakim olacağımı ve dürüst bir şekilde yorumlarınız için buraya konu açtım.
Samimi şekilde yardımcı olanlara teşekkür ederim.

Dostlarım lütfen ego için yazdığımı düşünmeyin burada benden iyilerde vardır illaha.
Cidden ben 2 yazılım dili biliyorum ve BİR TEKNOLOJİ FORUMUNDA BENİM YAŞIM KADAR YAZILIM DİLİ BİLEN MÜHENDİS VE AKILLI HIRSLI İNSANLAR VAR. Yani sanki ego yapıyor demeniz saçma gibi,giderim ekşi sözlükte vs yaparım ego mu.
Ama ben sizden samimi bir şekilde duygularıma nasıl hakim olacağımı ve dürüst bir şekilde yorumlarınız için buraya konu açtım.
Samimi şekilde yardımcı olanlara teşekkür ederim.
Dostum sonda belirttim samimi düşüncelerimi insanları kafaya takma herkes bir şey der önemli olan senin kendin hakkında ne dediğin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,991
Üyeler
191,198
Son üye
Maskarsen
Geri