Neler Yeni

Ben bu haftanın en bahtsızıyım

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Evet doğru duydunuz ben bu haftanın bahtsızım Mouse bozuldu (rampage smx r50 howl) Everest SM-G72 buldum idarelik mouse tu geçen gün server lagı yüzünden tilt olup mouse a saldırdım sağ taraftaki katı şey kırıldı kablosuz mouse buldum pil lazım ama 1 tane buldum diğeri yok kablosuz mouse unda pil yerindeki demir şey yamulmuştu kısacası yeni mouse içinde 8 gün beklemem gerekiyor rival 3 alıcağım sadece duygularımı sinirimi boşaltmak için açtım :D

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Attığım ok değil boomerangmış,dönüp dolaşıp sana vurmuş.

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Bahtsızlık niyetine monitöre kafa atasım geldi okuyunca :D Mousea niye saldırıyosun dostum?

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bi ben mi sinirlenince ekipmanlarıma saldırmıyorum
Bahtsızlık değil ki bu.
2. mouse senin yüzünden bozulmuş ve diğer olayları da o tetiklemiş.
Hata sende ki. Mouse a neden saldırıyorsun?
Normalde böyle birşeyi hiç yapmam ama öyle bi lag girdiki hiç yapmadığım şeyi yaptım aşırı sinirlenmiştim o gün bide üzgündüm sanırım

Phenoma

80+ Silver
Evet doğru duydunuz ben bu haftanın bahtsızım Mouse bozuldu (rampage smx r50 howl) Everest SM-G72 buldum idarelik mouse tu geçen gün server lagı yüzünden tilt olup mouse a saldırdım sağ taraftaki katı şey kırıldı kablosuz mouse buldum pil lazım ama 1 tane buldum diğeri yok kablosuz mouse unda pil yerindeki demir şey yamulmuştu kısacası yeni mouse içinde 8 gün beklemem gerekiyor rival 3 alıcağım sadece duygularımı sinirimi boşaltmak için açtım :D
Mouse tan ne istedin

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
Normalde böyle birşeyi hiç yapmam ama öyle bi lag girdiki hiç yapmadığım şeyi yaptım aşırı sinirlenmiştim o gün bide üzgündüm sanırım
Cezanı çek o zaman ne diyeyim. Öfke kontrolü sağlamak önemli

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Top Bottom