Neler Yeni

Öneri Ben bu interenet saglıycısından nasıl kurtulurum ?

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Berat fatih
merhaba arkadaşlar forumda bayadır aktif degilim umarım iyisindir
Screenshot_37.png
Screenshot_39.png

nasıl başladıgını anlatıyım yeni taşındım mahallede herkesin interenti var hiç kimsede bi sorun yok bir bende baglatıcaktım mah test etim gözukmuyor sonra turk telekomu arayıp dedim ki burda herkesin interenti var bi bizim mi interent kablomuz yok dedim mallesef efendim bölgenizde interent bulnmuyor dendi saga bakıyorum sola bakıyorum herkesin interenti var vodafone var superonline var turk telekom da var bir tek bizim bianada yok ondan sonra fibere başvurdum evet fiber internet olmamına ragmen başvurdum. sonra aradan 3 gün sonra fiber geldi o beyaz kabloyu bagladılar gitiler dedim ne zaman gelirsiniz talepe göre diyip savdılar sonra 2 ay daha geçtı beni 0262 bi numara aradı istanbul kösekoyden aradı dedi ki bölgenize fiber interent baglamıyoruz onun yerine bu hatadan dolayı hiper baglıycaz dediler abi dedim siz dalga mı geçıyonuz dedim 6 aydan beri internet baglatmaya çalışıyorum dedim bana yok çekip azar işitince var mı çekıyorsunuz dedim sistemsel kaynaklı hatadan dolayı dedi..... ondan sonra bölgeniz 24mb gösterıyor dedi biz size 24 degil 16mb verıcez dedi istedigniz gibi hıza ulaşmasınız dedi tamam dedik konuştuk anlaştık bagladı (özel olarak arandım sanırım bilmıyorum aradıgında gelicekler falan dedi hızlı bi şekilde geldiler istanbuldan arıyor izmite emir veriyor gelmesi için ki gelıyor da 1 saate )

ve şuan ben bu interente 700tl para veriyorum 700tl 16mb bölge desteklemedigi için o da.

özet geçıyorum okumak istemeyenlere
ttnet izmit müdür yok yapamaıyoz dıyo 10 bin cash ver dıyo fiber başvuru yapıom 6 ay sonra normal internet gelıyor 24 degil 16 verebiliriz diyo 16 mb interenti de ben alamıyorum ve 700tl para verıyorum

Sonuç olarak ben bunu nasıl degiştiricem dagda felan yaşamıyorum işlek mekanların oldugu mahellede oturuyorum

Top Bottom