Neler Yeni

Ben burada gerçekten 6 uyarı puanını hak ettim mi?

IMG_20201010_141446.jpg
IMG_20201011_085953.jpg

Neden 6 uyarı puanı aldım? Ben bunu hak edecek ne yaptım? Adama ağır bir küfür de etmedim ama 6 uyarı puanı aldım. Sinirlendiğim için öyle dedim çünkü amd ryzen 3 1200 AF ile rx 570 bazı oyunlar da darboğaz yapıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biraz geç oldu ama merak ettiğim için bu konuyu açtım.

Son düzenleme:

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Konu da bir üye "rtx 2080Ti ve R9 3900x li sistem oyunlar da 500W bile tuketmiyor 600W psu gereksiz" diye saçma bir cümle kurmuştu bende sinirlendiğim için böyle bir argo söz kullandım ama 6 uyarı puanı almayı HAK ETMİYORDUM.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Neden 6 uyarı puanı aldım? Ben bunu hak edecek ne yaptım? Adama ağır bir küfür de etmedim ama 6 uyarı puanı aldım.

@Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül @White Ravens
Bu sefer birinden biri görecektir.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Yanlış Bilgilendirme
Şuan çevrimiçi Abdullah var haşlamasın seni 😂
Everest etx model bir psu ya "kalitesiz" dedim diye "cehalet mutluluğa dönüşmüş" diye ağır bir cümle kullandı bana yani merak etme hayatımda hiç bu kadar haşlanmamıştım burada haşlasa bile bana fazla dokunmaz 🚬

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Everest etx model bir psu ya "kalitesiz" dedim diye "cehalet mutluluğa dönüşmüş" diye ağır bir cümle kullandı bana yani merak etme hayatımda hiç bu kadar haşlanmamıştım burada haşlasa bile bana fazla dokunmaz 🚬
Orada hatalısın aslında marka bazlı düşündüğün için ama Abdullah abi ağır konuşmuş biraz evet.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Orada hatalısın aslında marka bazlı düşündüğün için ama Abdullah abi ağır konuşmuş biraz evet.
Hatalıyım zaten, keşke araştırsaydım çünkü donanım haber forum da falan bu psu baya övülüyor ama iş işten geçti bile.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Abdullah bu konuyu okuduğunu düşünüyorum görmüştür ama neden müdahil olmadı anlamadım.

En İyi Cevap
2
Konu da bir üye "rtx 2080Ti ve R9 3900x li sistem oyunlar da 500W bile tuketmiyor 600W psu gereksiz" diye saçma bir cümle kurmuştu bende sinirlendiğim için böyle bir argo söz kullandım ama 6 uyarı puanı almayı HAK ETMİYORDUM.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Neden 6 uyarı puanı aldım? Ben bunu hak edecek ne yaptım? Adama ağır bir küfür de etmedim ama 6 uyarı puanı aldım.

Bende çomar dediğim için 4 yemiştim önceki hesabımda.
Bu arada kesinlikle haketmemişsin.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Yalan konuşmaktan seni sınırsız banlasam ben mi hatalı oluyorum? "cehalet mutluluğa dönüşmüş" orada 10 tane yorumun toplamı var bazen yazdıklarını o kadar değişik ki karşımdaki 10 yaşında falan diye düşünüyorum.

Yalan konuşmaktan seni sınırsız banlasam ben mi hatalı oluyorum? "cehalet mutluluğa dönüşmüş" orada 10 tane yorumun toplamı var bazen yazdıklarını o kadar değişik ki karşımdaki 10 yaşında falan diye düşünüyorum.
15 yaşımdayım, ama konudaki ana mesele o değil ben neden 6 uyarı yedim diye merak ettim o yüzden bu konuyu açtım.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Sınırsız 6 uyarı puanını 2 aylığa düşürdüm 2 ay düzgüncene forumda takıl banlanmazsın yoksa zaten bu gidişle sistem seni otomatik banlayacak

Top Bottom