Hatalı Yönetim, Ufak Olmayan Birkaç Sorun ve Ötesi

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Ben sana kanlı canlı bir adaletsizlik örneği atayım.
'Herkes Yaşını Belirtiyor [ANKET]' adlı paylaşımdaki yorum https://forum.donanimarsivi.com/konu/herkes-yasini-belirtiyor-anket.253880/post-4116672
'Herkes Yaşını Belirtiyor [ANKET]' adlı paylaşımdaki yorum https://forum.donanimarsivi.com/konu/herkes-yasini-belirtiyor-anket.253880/post-4116850
İkisinde de uygunsuz dil aynı kelime. Sadece biri uygunsuz dil yemiş?
Size dokunmayan yılan bin yıl yaşasın kafasındaysanız eğer hatalı yönetim demeye zerre hakkınız yok.
Dediklerini zerre kadar anlamadım.
 
Bak sen hâlâ kavramıyorsun veya kavrayamıyorsun olayı, evet muhtemelen “kavrayamıyorsun” forumda ban yiyen olmakla bir derdim yok, şu boş muhabbetini kesecekse “Mehmet bey bana bir ban lütfen”, “dışlanmak, dövülmek, şiddet görmek, saygı, edep (ah şu konuları açanlarla da derdim var benden saygı bekleyen kim varsa düşünceleri de karakterleri de hep üç kuruşluk nedense) evet evet bunların hepsi benim sen de asla kendi düşüncesi olamayacak, her zaman “Mehmet“ abilerin sözlerine ve yaptıklarına ihtiyacı olacak biri olarak kal. Herhalde bu da benimle alakalı ne kadar gereksiz kişi ve konuşma varsa ben o kadar detaylı açıklama yapıyorum istemsiz.
Kendi düşüncesi olmayanı nereden çıkarıyorsun? Sürekli buraya taşıyorsun. Benim gelip Mehmet'i savunduğum mu var? 2-3 saat amaçsızca girdiğim yerde Mehmet'in beni korumasına, Mehmet'in düşünceleriyle yaşayacak biri değilim.

3- Forum huzurunu bozacak davranışlar,
6- Hakaret, küçümseme, kaba dil

Kurallarda tam senin karşıtın maddeler var.


Biraz önce "konu sahibinin sözleriyle inanıyorsun." dedin şimdi de "Mehmet'in sözleriyle"
Bu kadar kendinle çelişmeyi KES!
 
Dediklerini zerre kadar anlamadım.
İşinize gelmeyince anlamazsınız zaten. İnsiyatifleri çarçur ediyorsunuz, sonra ben uyarı yedim hemen hatalı yönetim konusu açayım. Yahu 27 uyarım var moderasyona ben bu kadar isyan etmiyorum. (Benim uyarımda fazla, gelin üzerime severim.)
 
15 yaşındaki habire boş yapan(pardon fazla sayı söyledim hemen yükselme), ne dediğini kendisi bile anlayamayacak "İsimsiz" yardım lazımdan mı korkacağım? Ahahah. Bir gün denk gelelim diyeceğim de 10 yaşındaki yardım lazım annesinden dışarı çıkmak için izin alması lazım.
Sadece merak ediyorum evet ben 10 yaşındayım yok 5 yaşındayım ama bak çok önemli bir şeyi fark ettin mi senin ne kadar aşağılık ve boş argümanlara sığındığını, bana 10 yaşında diyerekten mi kendini benden üste mi çıkarabileceksin? Sen cidden acizsin, yok hakaret etmiyorum kelimenin tam anlamıyla acizsin(güçsüz ve beceriksizsin), fikirlerin birilerine bağlı olsa yine iyi senin fikirlerin olmasa daha iyi. Sen karşındakine iyi bir anti tez sunamayacak kadar da acizsin aynı zamanda bunu birkaç kez daha söylersem aciz olduğunu anlayacağını düşündüğümden tekrar ediyorum. Evet sen tam anlamıyla
Karşına gelsem ne yapacaksın bana?
busun. Umarım senin şu mesajını silmezler olacağına inanmadığım CV’ne: “rastgele salladığım adam beni yere gömmüştü bu mesajımdan sonra” diye eklersin.
 
İşinize gelmeyince anlamazsınız zaten. İnsiyatifleri çarçur ediyorsunuz, sonra ben uyarı yedim hemen hatalı yönetim konusu açayım. Yahu 27 uyarım var moderasyona ben bu kadar isyan etmiyorum. (Benim uyarımda fazla, gelin üzerime severim.)
Ooo hocam demek siz de Perma Savaşı Gazisi'siniz. Memnun oldum.
 
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri
Top