Neler Yeni

Hatalı Yönetim, Ufak Olmayan Birkaç Sorun ve Ötesi

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Üyeler arasında kavgaya varan tartışma.
Aile terbiyesi şart senin için. Ne zaman karşıma denk gelsen bir konuda birine laf yetiştirmeye çalışıyorsun. Acıdığım çok nadir canlılardansın. :)
Sen kimsin de bana terbiyeden bahsediyorsun, ne vizyonun ne fikrin ne hayatın var senin kimsin ya? Karşına denk geldiğimde “birilerine laf yetiştirmemden” rahatsız oluyorsan karşıma gelme, gerçi isteden de gelemezsin artık, benim sana acımamı gerektirecek bir şey yok çünkü ona da değmezsin, biliyorum günümüz normie’sisin. Sözlerimin sivri olduğunu düşünüyorsan bana laf yetiştirmeye çalışma, boşa çaba harcamak ve sonrasında “millete laf atıyorsun” demekten başka bir şey yapmıyorsun çünkü bu durumda.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
@Mehmet Yılmaz Hocam Kesteko'nun uyarı sayısını gösteren bir resim ya da farklı bir şey atabilir misiniz? Ben Kesteko adlı üyenin 20'den fazla uyarısı olduğuna asla inanmıyorum.

Avolay

80+ Gold
Şu konuda da kendi aranızda kavga dönüyor, çoğu konuda aynısı oluyor. Siz önce iç savaşınızı halletseniz çok daha güzel olacak ama işte :)
Sizdekinden bahsetmeyelim o zaman :)
Kaplanharun savunan başka birini göremedim yönetim kadrosunda

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,889
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Gelelim olayın canlı örneğine. Şu konudan 5-6 tane rapor gelmiş, bana kalsa şu an kavga eden HERKES haksız. Hepinize uyarı versem biz neden uyarı aldık, başlatana versem karşılık verene niye uyarı vermediniz, karşılık verene uyarı versem bu sefer başlatana niye uyarı vermediniz olur. Herkesi memnun edemezsiniz. Uyarıyı hiç vermesem bu sefer niye uyarı vermediniz kavga var oluyor...

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bu arada;
Savunduğun Kaan, o dönem itibariyle en fazla uyarı puanı olan üyeydi.
En çok uyarısı olan üyelerden biri demiyorum bak, direkt olarak 1. sıradaydı ve defalarca kez uzaklaştırma yemişti.
Perma banlandığı zaman da troll bir konu açmış, saçma sapan cevaplar yazmış ve aynı konu içerisinde "banlanacağımı biliyorum zaten" yazmıştı.
Yani 1 kere faydası oluyorsa, 5 kere zararı olan bir üyeydi ve azıcık adalet duygusu taşıyan biri varsa, direkt olarak permalardı.
O dönem bu konularla ilgilenen benden başka kimse yoktu, ben de yapılması gerekeni yapmış ve permalamıştım.

Bu arada hâlâ aynı şeyi söylüyor ve savunuyorum;
Kaan dediğimiz kişi, defalarca kez uyarılmasına, bir çok kez süreli uzaklaştırma cezası almasına rağmen,
Çoklu hesap ile forumda dolaşması, sürekli troll konular açması vs. vs.
Yani kısaca forum içerisinde her türlü kural ihlalini yapan ve bunu defalarca tekrarlayan bir üye.
Kaan'ın perma yemesi gerekiyor.
Eğer o ceza yemiyorsa, kimseye ceza atılmaması gerekiyor.
Çünkü içinde inancı olanlar varsa bilirler, buna "kul hakkı yemek" denir.
Birisi 10 kere "lan" yazdığı halde ceza almıyorken, başka biri 1 kere "lan" yazdı diye perma yiyorsa, orada yanlış karar var demektir.

Ayrıca "faydası oluyor" diyerek zararları tolere etmek mi gerekiyor?
"X üye forumda kural ihlali yapsın, banlamayalım."
"Neden?"
"Ya işte onun faydası oluyor."
Eee? Diğer ban yiyenlerin olmuyor mu yani?

Bence gayet tutarsız bir görüş olmuş, net bir şekilde bu düşüncene karşıyım.
Haklısın, biliyorum. Moderatörlükte yaşa takılanlar vs saçma çok konuları vardı yok dolar albayrak falan filan. Uyarılarıyla ilgilenen ben değilim. Başka neler yaptı bilmiyorum zaten o dönemde fazlalıkla ben uzaklaştırılıyordum. Zaten bir sonraki gelişinde tek saçmalığında tam anlamıyla gönderilecek.

Avolay

80+ Gold
Gelelim olayın canlı örneğine. Şu konudan 5-6 tane rapor gelmiş, bana kalsa şu an kavga eden HERKES haksız. Hepinize uyarı versem biz neden uyarı aldık, başlatana versem karşılık verene niye uyarı vermediniz, karşılık verene uyarı versem bu sefer başlatana niye uyarı vermediniz olur. Herkesi memnun edemezsiniz. Uyarıyı hiç vermesem bu sefer niye uyarı vermediniz kavga var oluyor...
Bana rapor geldiyse ve forum kurallarına uygunsa lütfen uyarı puanımı alayım.
Biriktiriyorum bu aralar 24 olacak inşallah az kaldı

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Bizede uyarı gelmez inş 😁😁😁

indir.jpeg-3.jpg

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Ben şöyle cevaplayayım. Tüm raporları ben attım. Birbirine edepsiz diyen arkadaşları raporladım ben. Peki neden raporladım? Konunun ilk mesajında resmini koymuştum, bir arkadaşa ''sana edep lazım'' demiştim diye uyarı yemiştim. Kimseye haksızlık olmasın diye raporladım bu arkadaşları. Eğer uyarı almazlarsa canlı bir adaletsizlik örneği olacak.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Benim anlamadığım tek bir şey var, beni de etiketlemişsin. Ben olaya dahil bile değilim. Anlatır mısın?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,889
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Ben şöyle cevaplayayım. Tüm raporları ben attım. Birbirine edepsiz diyen arkadaşları raporladım ben. Peki neden raporladım? Konunun ilk mesajında resmini koymuştum, bir arkadaşa ''sana edep lazım'' demiştim diye uyarı yemiştim. Kimseye haksızlık olmasın diye raporladım bu arkadaşları. Eğer uyarı almazlarsa canlı bir adaletsizlik örneği olacak.
Mantıklı hareket. (y)

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Bunu diyen kişinin hayat felsefesinin seviye 0'lığı olması dışında hiçbir sorun yok. Küçükken dışlanmaktan, dövülmekten, şiddet görmekten saygı, edep bilmiyorsun. :)
Önündeki tanımadığın bir kere karşına denk gelen kullanıcılara attığın lafları saymıyorum bile. Senden önce benim ban yemem işte bu yersiz olur. :)
Bak sen hâlâ kavramıyorsun veya kavrayamıyorsun olayı, evet muhtemelen “kavrayamıyorsun” forumda ban yiyen olmakla bir derdim yok, şu boş muhabbetini kesecekse “Mehmet bey bana bir ban lütfen”, “dışlanmak, dövülmek, şiddet görmek, saygı, edep (ah şu konuları açanlarla da derdim var benden saygı bekleyen kim varsa düşünceleri de karakterleri de hep üç kuruşluk nedense) evet evet bunların hepsi benim sen de asla kendi düşüncesi olamayacak, her zaman “Mehmet“ abilerin sözlerine ve yaptıklarına ihtiyacı olacak biri olarak kal. Herhalde bu da benimle alakalı ne kadar gereksiz kişi ve konuşma varsa ben o kadar detaylı açıklama yapıyorum istemsiz.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom