Neler Yeni

Hatalı Yönetim, Ufak Olmayan Birkaç Sorun ve Ötesi

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Bak uyarıyı verdim devam ediliyor. Ceza versem atıyorum 1 ay sonra başka bir konuda yine kavga edeceksiniz. Ne değişti şimdi? Ha biriniz almış ha diğeriniz uyarı almış. İnsiyatif bir yere kadar, birinizden birine denk geliyor sonra garip konular açıyorsunuz, cidden çok ilginç durumlar.

Hocam forumda onlarca kalitesi yüksek insan olmasına rağmen bir o kadar da kalitesi düşük olan kişiler var. Yani siz ne yaparsanız yapın, hiç kimse huylu huyundan vazgeçmez..

Bak uyarıyı verdim devam ediliyor. Ceza versem atıyorum 1 ay sonra başka bir konuda yine kavga edeceksiniz. Ne değişti şimdi? Ha biriniz almış ha diğeriniz uyarı almış. İnsiyatif bir yere kadar, birinizden birine denk geliyor sonra garip konular açıyorsunuz, cidden çok ilginç durumlar.

Dedi" karşıma denk gelme diyen yardım lazım."
Zeki çocuğum, ”karşıma denk gelme”den önce ve sonra ne yazdığımı da buraya atsana, cidden senden iyi politikacı da olur iki şartı karşılıyorsun “potansiyel maşa, kendince “üstün“ cımbızlama yeteneği”

@Mehmet Yılmaz Kesteko'nun uyarıları ile olan resmi bekliyorum hocam.

@Gizemss Abla başına gelene kadar yok diyorsun da var be :(
Bu arada benim forumu eleştirmeye başlamamla uyarı yememin alakası yok
1625612693532.png

Son yediğim uyarı bundan ve 25Haziran'da ben insanları görüp haklı olduklarına karar verdim.
Bana dokunan bir tarafı yok dediğim gibi önceden.

Konuyu kitlemeye ne dersiniz?

Bu tarz konular açmadan önce şu mesajımı hatırlayın, ya da açana bu mesajımı yollarsınız. Konuyu kilitliyorum, daha fazla uyarı almanızı istemem.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,071
Üyeler
173,456
Son üye
mehmeterdogan78
Geri