Hatalı Yönetim, Ufak Olmayan Birkaç Sorun ve Ötesi

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Sadece merak ediyorum evet ben 10 yaşındayım yok 5 yaşındayım ama bak çok önemli bir şeyi fark ettin mi senin ne kadar aşağılık ve boş argümanlara sığındığını, bana 10 yaşında diyerekten mi kendini benden üste mi çıkarabileceksin? Sen cidden acizsin, yok hakaret etmiyorum kelimenin tam anlamıyla acizsin(güçsüz ve beceriksizsin), fikirlerin birilerine bağlı olsa yine iyi senin fikirlerin olmasa daha iyi. Sen karşındakine iyi bir anti tez sunamayacak kadar da acizsin aynı zamanda bunu birkaç kez daha söylersem aciz olduğunu anlayacağını düşündüğümden tekrar ediyorum. Evet sen tam anlamıyla

busun. Umarım senin şu mesajını silmezler olacağına inanmadığım CV’ne: “rastgele salladığım adam beni yere gömmüştü bu mesajımdan sonra” diye eklersin.
Dedi" karşıma denk gelme diyen yardım lazım."

1625612369273.png

Bak tam 4 kişi uyarı aldı. Ama hâlâ devam ediyorsunuz, ne değişti?
Hocam forumda onlarca kalitesi yüksek insan olmasına rağmen bir o kadar da kalitesi düşük olan kişiler var. Yani siz ne yaparsanız yapın, hiç kimse huylu huyundan vazgeçmez..

Forumun adaleti ile ilgili bir resme daha ulaştım.

1625612422517.png

Bak tam 4 kişi uyarı aldı. Ama hâlâ devam ediyorsunuz, ne değişti?
Bende isyan edeyim mi şimdi? Mesajımda küfür yok, argo yok, hakaret yok. Konu dışı falan da değil. Konu hakkındaki görüşlerimi belirttim. Hemen "Hatalı Yönetim" konusu açmalıyım.

Sadece merak ediyorum evet ben 10 yaşındayım yok 5 yaşındayım ama bak çok önemli bir şeyi fark ettin mi senin ne kadar aşağılık ve boş argümanlara sığındığını, bana 10 yaşında diyerekten mi kendini benden üste mi çıkarabileceksin? Sen cidden acizsin, yok hakaret etmiyorum kelimenin tam anlamıyla acizsin(güçsüz ve beceriksizsin), fikirlerin birilerine bağlı olsa yine iyi senin fikirlerin olmasa daha iyi. Sen karşındakine iyi bir anti tez sunamayacak kadar da acizsin aynı zamanda bunu birkaç kez daha söylersem aciz olduğunu anlayacağını düşündüğümden tekrar ediyorum. Evet sen tam anlamıyla

busun. Umarım senin şu mesajını silmezler olacağına inanmadığım CV’ne: “rastgele salladığım adam beni yere gömmüştü bu mesajımdan sonra” diye eklersin.
kavga ederseniz lutfen yayın acin izlemek istiyoruz

Biraz önce "konu sahibinin sözleriyle inanıyorsun." dedin şimdi de "Mehmet'in sözleriyle"
Sana anlatacak sözüm yok, bunun sebebini bile kavrayamıyor, bir de “çelişmek” diyorsun, sen ne diyorsun ah keşke sen de benim gibi aklınla yazsan şu mesajlarını.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,223
Üyeler
183,396
Son üye
rand0m1i
Geri