Akın Taşkan
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Yine şaka yine şakakavganızı bölüyorum ama anlık böylesiniz:farklı konuda tartışın,yetişemiyorum
Yine şaka yine şakakavganızı bölüyorum ama anlık böylesiniz:farklı konuda tartışın,yetişemiyorum
oha 8888 IQBen şöyle cevaplayayım. Tüm raporları ben attım. Birbirine edepsiz diyen arkadaşları raporladım ben. Peki neden raporladım? Konunun ilk mesajında resmini koymuştum, bir arkadaşa ''sana edep lazım'' demiştim diye uyarı yemiştim. Kimseye haksızlık olmasın diye raporladım bu arkadaşları. Eğer uyarı almazlarsa canlı bir adaletsizlik örneği olacak.
Hiç vermemekten kastınızın aylar öncesinde bana da yapılmayacak olan bir hiç vermemek olması lazım.
sjsjsj sakamatiğimYine şaka yine şaka
Benim anlamadığım tek bir şey var, beni de etiketlemişsin. Ben olaya dahil bile değilim. Anlatır mısın?
Adalet o kızacak bu kızacak diye tecelli ediyor sanırım?
Senin gibi terbiyesiz olmayan biriyim. Karşına gelsem ne yapacaksın bana? Burada gelmiş 15 yaşındaki habire boş yapan(pardon fazla sayı söyledim hemen yükselme), ne dediğini kendisi bile anlayamayacak "İsimsiz" yardım lazımdan mı korkacağım? Ahahah. Bir gün denk gelelim diyeceğim de 10 yaşındaki yardım lazım annesinden dışarı çıkmak için izin alması lazım.Sen kimsin de bana terbiyeden bahsediyorsun
Kavga ve düzgünce konuya mesaj atma arasındaki fark anlaşılabilir bence.Şimdi gelelim raporlara. "4- Forum üyeleri arasında kavgaya, küfre varan tartışma"
Bu kural gereği kavgaya dahil olan HERKESE uyarı vereceğim. İşte lafı o attı, şu attı gibi HİÇBİR bahane olamaz.
Ben sana kanlı canlı bir adaletsizlik örneği atayım.Eğer uyarı almazlarsa canlı bir adaletsizlik örneği olacak.
O zaman Yardım Lazım ile Erol Taş hocamız ile kurdeleyi keselim hocam.Şimdi gelelim raporlara. "4- Forum üyeleri arasında kavgaya, küfre varan tartışma"
Bu kural gereği kavgaya dahil olan HERKESE uyarı vereceğim. İşte lafı o attı, şu attı gibi HİÇBİR bahane olamaz.
Hocam adam aylar önce almış ama uyarıyı. Sizin bahsettiğiniz şey hiç uyarısı olmayanların birbirine ''niye uyarı almıyorlar'' demesi olması lazım.
Tamam dostum, teşekkürler.Alıntıyı görüntüleŞu resimde seni alıntılamışım diye ekledim.
Evet, o konuyu ben açmıştım ama raporlamadım kimseyi.Ben sana kanlı canlı bir adaletsizlik örneği atayım.
'Herkes Yaşını Belirtiyor [ANKET]' adlı paylaşımdaki yorum https://forum.donanimarsivi.com/konu/herkes-yasini-belirtiyor-anket.253880/post-4116672
'Herkes Yaşını Belirtiyor [ANKET]' adlı paylaşımdaki yorum https://forum.donanimarsivi.com/konu/herkes-yasini-belirtiyor-anket.253880/post-4116850
İkisinde de uygunsuz dil aynı kelime. Sadece biri uygunsuz dil yemiş?
Size dokunmayan yılan bin yıl yaşasın kafasındaysanız eğer hatalı yönetim demeye zerre hakkınız yok.