Neler Yeni

Forumu bırakıyorum ve birkaç şey

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Maksimum 3 güne geri gelir.
Rev'in banı açıldığından beri ikinci sıraya düştü diye saçma sapan konular açıp etkileşim uğruna ölüyordu.
30 bin mesaj atmış, halen forum kurallarını öğrenememiş. Başlık atmayı dahi bilmiyor. Tam trol üye.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Merhaba 👋
Forumu bıraktığımın yanında birkaç şey söylemek istiyorum. Bir süredir aklımdaydı ama ders çalışmayı bekleyeyim dedim de bekleyemedim.
Öncelikle söyleyebilirim ki bu forum "useless" kelimesinin tam karşılığı olmuş durumda. Forum yönetimi var mı yok mu bilmiyorum, forum yönetimi işe yarıyor mu onu da bilmiyorum. Forum kuralları o kadar basit tutulmuş ki...
Moderatör görev tanımı = Ø

Forum üyeleri de o kadar vasıfsız, alaycı ki... Forum üyeleri o kadar iğrenç bir yapıdaki, ben neden bu kadar burada durdum kendime kızıyorum.

Forumda oldukça içerik paylaşmaya çalıştım, belki 1 kişi de olsa faydam olur diye fakat bu çabaya değmeyeceğini kavradım.

Bu forum sitesi, forum kavramını taşımıyor artık benim için. Benim için mahalle arkası sokak konumunda. Birçok kişi de bana katılacaktır. Belki bu yorumdan ötürü ban yerim bilmiyorum.

Forumu bırakıyorum. Buraya ayırdığım vakti artık Medium, kendi blogum, kendi hayatıma ayıracağım. Kendinize iyi bakın!
Kendine iyi bak her ne kadar cinsel yönelimini desteklemesemde ki eleştireceğim tek nokta bu diğer bilgilendirici konuları ilgi alanım olmasada iyi buluyordum

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,321
İsim
Donald

majorw0w

80+ Silver
Gay olman normalde kimsenin umrunda değil. Fakat milletin gözüne soka soka kendinle çelişkili konular açarak ego ve kibirin ile milleti kendinden soğuttun. Gideceksin hâlâ ego kasiyorsun. Hayatında başardığın bir şey yok vasıflı üniversiteden mezun değilsin. Copy paste konular açıyorsun. İnancına göre Allah'ın lanetledigi Lut kavmine özenti hayatı benimsemissin. Bu yanlışlardan dönmen dileği ile.

Emsal

80+ Silver
Ben genel olarak düzgün bir üslupla münazara ettiğimi düşünüyorum ama konularında kırıcı bir şey yapıp hakkınıza girdiysem kusura bakmayın @Gri Caner

Sherlockholmes12

80+ Bronze
Hadi Caner git artık hala daha burda milleti ve forumu eleştiriyorsun problem kimseye göre gay olman değil ama moderatörün de dediği gibi yazdıklarınla ve açtığın konularla insanları kendinden nefret ettirmişsin kimseye yalan söyleyemem senin forumdan gitmene memnun oldum umarım senin gibiler bir daha bu foruma gelmez

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,698
İsim
Muhammet Çağrı
yazı yazan herkes ceza almış qwewqeq

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Benim ilk forumlara girişim 10 seneyi de geçiktir. Bu donanım arşivi,PC hocası, Modart vs daha yoktu forumlarda sosyal hayatta olduğu gibi çeşit çeşit insan var iyi kötü büyük küçük herkes var alay edenler de olacak dalga geçenlerde tebrik edenlerde forumları bir bağlılık gibi hiçbir zaman düşünmeyin sosyal bir ortam olarak düşünün arada bakın çıkın ben öyle yapıyordum bu zamana kadar sosyal hayatıma ağırlık vermem dolayısıyla da foruma eskisi gibi girmiyorum sadece etiket artıklarında bakıyorum he çıkmış olsam veya atmış olsalarda hayatımda hiçbir şey değişmeyecek sadece bir nebze de olsun yardımcı olduğum durumlar olmayacak ama benim düşüncem değişmeyecek senin de öyle olur bu sebeple çıkmak çözüm değil günlük hayatta her çeşit insan olduğu için sürekli buna benzer durumlar yaşayacaksın en iyisi kafana takma bas geç foruma katmış olduğun desteklerden dolayı da seni tebrik ediyor, teşekkür ediyorum. Kal sağlıcakla.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Gay olman normalde kimsenin umrunda değil. Fakat milletin gözüne soka soka kendinle çelişkili konular açarak ego ve kibirin ile milleti kendinden soğuttun. Gideceksin hâlâ ego kasiyorsun. Hayatında başardığın bir şey yok vasıflı üniversiteden mezun değilsin. Copy paste konular açıyorsun. İnancına göre Allah'ın lanetledigi Lut kavmine özenti hayatı benimsemissin. Bu yanlışlardan dönmen dileği ile.
Baristalığı kutsallaştırdığını eklememişsin hoca.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,656
Üyeler
161,319
Son üye
xenota
Top Bottom